Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elkrzdtem ezt a pokemon go-t,...

Elkrzdtem ezt a pokemon go-t, már hármas szintü vagyok, de valamit nem értek? (. )

Figyelt kérdés

Nem a kiterjesztett valóságban látom a pokémonokat a kamera előtt hanem csak úgy egy rajzolt háttér előtt ennek mi lehet az oka?

Vagy majd csak később fogom a kiterjesztett valóság előtt látni őket?

2016. aug. 7. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
A jobb felső sarokban van egy "AR" csúszka, azt kapcsold be, és meglesz. (Ha nincs, akkor le van tiltva a kamera.)
2016. aug. 7. 16:24
 2/6 Krisipoke ***** válasza:
Ha pedig bekapcsolod, és pár másodperc után visszakapcsol, hogy nem találja a telefonod orientációját, az azért van, mert nincs a telefonodban giroszkóp.
2016. aug. 7. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
AR Módot be kell kapcsolni, de ehhez giroszkópra van szükség.
2016. aug. 7. 17:13
 4/6 A kérdező kommentje:
:( hát akkor ezt buktam... pedig direkt ehhez vettem új mobilt.. mert a régin meg az android nem volt megfelelő...
2016. aug. 7. 22:35
 5/6 Krisipoke ***** válasza:
100%
Ne emészd magad emiatt, a legtöbben, akiknek van giroszkópjuk, azok se kapcsolják be az AR módot, mert egyrészt MÉG jobban fogyasztja az aksit, másrészt nehezebben lehet úgy célozni. Persze, vicces, meg jópofa dolog képeket csinálni különböző szituációkhoz, de a játékhoz nem sokat ad ténylegesen.
2016. aug. 7. 23:46
 6/6 Krisipoke ***** válasza:
Egyébként ha ezért vettél új telefont (ergo ennyit költöttél arra, hogy Pokémonozz), és tényleg érdekel a dolog, ajánlom egy 3DS beszerzését, ha még nem lenne, egy fő szériás Pokémon játékkal. Minden szempontból sokkal több tartalom és összetettség van bennük, mint a GO-ban; ráadásul egy csomó más, jó játék is van rá.
2016. aug. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!