Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyi mobilnetet fogyaszt a...

Mennyi mobilnetet fogyaszt a Pokémon GO? Valahol 2-3 MB-ot írnak, valahol meg 20-30, sőt 50 MB-ot mondanak. Melyik igaz ebből?

Figyelt kérdés
Mondjuk 2-3 óra aktív játék mennyit fogyasztana? Illetve mennyire segít a Google térkép offline letöltése? Valaki erre esköszik, de amikor bekapcoslom a játékot, egyáltalán nem Google térképet hoz fel...

2016. aug. 7. 07:23
 1/7 anonim válasza:
Ha letöltöd otthon wifin előre a google térképet ahol járni szoktál, akkor havi mondjuk 20Mb, különben akár 100 fölött is, mert mindig le kell töltenie a térképet is.
2016. aug. 7. 07:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Én letöltöttem az offline térképet, napi olyan 2-4 órát használom és 5-10 MB-t használ el naponta. Barátom telefonja valamiért többet. Pedig egyszerre használjuk és neki 15-20 MB körül.

Ha letöltöd a térképet és azt frissíted is havonta legalább, akkor ennél több nem lesz.

2016. aug. 7. 09:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezek szeritn a térképes dolog működik? A térkép letöltése előtt mennyi adatforgalmat használt fel?

Amikor bekapcoslom a játékot, egyáltalán nem Google térképet hozza fel; az azért sokkal részletesebb, nem?

2016. aug. 7. 10:35
 4/7 Krisipoke ***** válasza:
100%
Nem úgy néz ki, de ugyanazt használja. A játék fejlesztője, a Niantic, a Google-höz tartozik.
2016. aug. 7. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Semennyire nem segít az offline letöltés, egy google alkalmazott is megerősítette, csak placebo.
2016. aug. 7. 11:22
 6/7 A kérdező kommentje:
#5: Én is így gondolom.
2016. aug. 7. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Az offline térkép tényleg nem segít semmit, ezt a játék gyártója is elmondta. Egyébként a nethasználat függ attól is milyen aktív a játékod. Ha sok pokét találsz, Pokestoppokat pörgetsz, harcolsz a gymekben akkor többet eszik. Én aktív játékkal kb 10-20 megát használok el 1-2 óra alatt. Szerintem a 10mega/1óra az nagyjából reális átlag.
2016. aug. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!