Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik pc-n a legszebb játék?

Melyik pc-n a legszebb játék?

Figyelt kérdés

2016. aug. 4. 23:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Akkor kinek mi a legszebb. ha pl nekem a gta 5 attól még lehet másnak az xy játék a legszebb csak kíváncsi vagyok.
2016. aug. 4. 23:26
 2/12 anonim válasza:
20%
Skyrim szétmoddolva
2016. aug. 4. 23:28
 3/12 anonim válasza:

Azért mert ez nem a programozás alá tartozik.

Egyébként ha szépséget nézzük, akkor a Crysis sorozat részei megjelenésük évében elég szépek voltak, GTA V is szép most, Skyrim is elől helyezkedik el.

De az igazság az, hogy sok játék szép, de az egész egy nagy kalap kaki. Játékélmény sehol. A folyamatos multiplayer játékok meg a játékpiac hanyatlását fogja előidézni. Sokkal inkább Tomb Raider, mint cségó meg a többi semmitnemérő pisiseklnek való lőjük szét egymást, oszt anyázzuk a másikat.

2016. aug. 4. 23:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem a pasziánsz.
2016. aug. 4. 23:38
 5/12 anonim ***** válasza:
vak komodór48
2016. aug. 4. 23:49
 6/12 anonim válasza:

Így van, a Skyrim szétmodolva jó sok pucér csajjal. Na az tényleg gyönyörű :)

https://www.youtube.com/watch?v=OCU862nVpJ0

2016. aug. 5. 00:54
 7/12 anonim ***** válasza:
A "szép" szubjektív fogalom. A legtöbb embernek a szép játék azt jelenti, hogy minél valósághűbb, annál szebb. Nekem meg a meseszerű, művészi fantasy dolgok jönnek be igazán, mint pl. az Ori and the Blind Forest.
2016. aug. 5. 08:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem jelenleg még mindig a Witcher 3 + DLC hozzá.

A legmagasabb beállítási módon gyönyörűen néz ki, szinte a lélegzet eláll tőle. Amikor először játszottam az első nap csak a környezetet és a kilátást néztem sétálva a játék világában, ez persze szubjektív vélemény.

Illetve ez a játék gyárilag ilyen modok nélkűl.

Nyílván moddolva lehet gyönyörű az imént említett skyrim is.

De akár egy Brutál Enb/Shader kombóval egy Gönyörű GTA V is összehozható,lásd youtube

2016. aug. 5. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a Far Cry 4-ben a map nagyon tetszett. Igaz a játék egyáltalán nem, de a map az ott volt. Hát előttem irták az ori and the Blind forest-et. Az valóban szépen nézett ki.
2016. aug. 5. 14:24
 10/12 levente501 válasza:
Szerintem a SW. Battlefront nagyon szép, bár a stílusa nem tetszik. A Far Cry Primal is nagyon tetszik, a Crysis 3 még mindig az egyik legszebb, és az Arma 3 legújabb DLC-je se kutya.
2016. aug. 7. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!