Miért bannoltak Counter Strike Global Offensive-ről?
Figyelt kérdés
Már egy két hónapja volt egy fun szerver azon játszogatok. Egyszer kilépek és lépnék vissza de bannoltak. Nem a szerver miatt mert voltak ott ismerőseim és azok még mindig játszanak ott. De tényleg semmit nem csináltam az ég adta világon. Lehet hogy véletlen? És hova forduljak mert állítólag nem a steam bannolt hanem a fejlesztők. Valaki valamit tud erre mondani? Esetleg egy e-mailt? Mert angol tudásom az van tudnák írni csak hova? :P2016. aug. 3. 22:50
1/7 anonim válasza:
Nem értem tisztán a kérdést de ez a 3 lehetőség van:
1. VAC Bant kaptál. Csalásért, vagy valami programot érzékelt a VAC ami piszkálja a játékot. (örökös)
2. Overwatch Ban(profilodon game ban-t ír). Ezt vagy azért kaptad mert a játékosok úgy szavazták meg,h csalsz, vagy szimplán csak griefing-ért (ami kb 4 hét ha jól tudom)
3. A szerverről bannoltak ki. Ismerősnek ismerősével unbannoltatod magad.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem... Nem a szeróról bannoltak. És nem nemcsak 4 hétre. Amikor belépek ott a versengő eltiltás helyett piros minden és az van odaírva hogy nem vagyok megbízható :(
2016. aug. 3. 23:48
3/7 anonim válasza:
nem babráltál valamit a csgo mappájában?
4/7 anonim válasza:
ird le Hgy: MIT ÍR, (EZT ŐSZINTÉN) HASZNÁLTÁL E VALAMI PROGRAMOT AMI A CSGO HOZ VAN(PL SKIN KICSERÉLŐ CUCC FOV CHANGER CUCC STB...)
5/7 A kérdező kommentje:
3# Nem, nem babráltam semmit se
4# Nem használtam semmilyen segédprogramot.
2016. aug. 8. 16:30
6/7 A kérdező kommentje:
4#
1 feljegyzett játék-kitiltás
2016. aug. 8. 16:33
7/7 anonim válasza:
Tehár overwatch ban, vagy csaltál, vagy trollkodtál, ahogy az elsö válaszban is mondták , griefing=4hét ban csalás=örökké + unbannable
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!