Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs:go-ban egyfolytába stressze...

Mikoke kérdése:

Cs:go-ban egyfolytába stresszelek ha pedig clutch szituációba keveredek akkor még jobban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha rusholnak a T-k és én CT vagyok elrontom a spray downt összevissza huzigálom az egeret aztán a négy emberből egyet sikerül megölnöm és ennyi volt számomra a kör,rankom:mg2,600 óra

2016. júl. 27. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha alapból stresszes vagy és mindenen aggódsz akkor az ilyen játékok szerintem elég jók ahhoz, hogy ezt leküzd. Én is ilyen voltam, de mióta játszok azóta sokkal tisztábban tudok gondolkodni. Én Könnyedet ajánlom vagy menj zengamingezni. Ezek nekem segítettek.
2016. júl. 27. 13:52
 2/3 anonim válasza:
Megerositem az elottem levot
2016. aug. 8. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem játssz másik játékkal. Ha ennyire izgulsz, akkor nem való ez neked. Amúgy miért stresszelsz? Mert veszíteni fogsz? Ugyan már. Ez egy játék, gondolj rá úgy. Ha meghalsz meghalsz, ezen nem kellene stresszelni.
2016. aug. 9. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!