WOT-ban le tudnak ezért tiltani?
Figyelt kérdés
Kezdem már megunni a kedves artykat, mostanában az utolsó csatámban addig lövöm a csapattárs artykat amíg ki nem bannolnak 1 órára. A kérdés, hogy ha ezt minden nap végén megcsinálom akkor kicsaphatnak-e hoszabb időre a játékbol?2016. aug. 1. 00:19
11/15 anonim válasza:
Ha egy Arty a pálya másik végéről ki tud szedni, akkor meg is érdemled. Azt jelenti nem tudsz játszani és könnyű célpontot biztosítasz neki. Nem! El se kezd, hogy te tudsz játszani! Tudnál játszani akkor most nem hisztiznél itt az Artyk miatt. Tele van az internet csomó cikkel, videóval, stb, hogy mégis miként kell játszani Artyk ellen, de te ahelyett, hogy ezeket néznéd és tanulmányoznád inkább itt hisztizel. Good Job, jár az +1000Xp érte.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, béna vagyok ha prohorovkán nagy mamlasz heavy tankal vagy valami lassú döggel vagyok és 3 artyval összekerülök és belőlem csemegéznek. Képzeld mindig keresem az arty safe pozíciókat, sosem állok egy helyben, ha nincs arty akkor is megszokásból folyamatosan mozgok... Csak egyszerűen már nagyon bosszant, hogy a pálya túlfeléről 1szer találják el a cdc met és mehetek is a garázsba.
Na mindegy, kiderült, hogy egy 8 éves tomato vagyok, aki nem tud játszani, és csak hisztizni járok ide pedig csak annyit szerettem volna megtudni, hogy kaphatok e ezért hosszabb bannt. Azért köszönöm a hasznos válaszokat.
2016. aug. 5. 00:50
13/15 anonim válasza:
Hiába hisztizel meg keresed a kifogásokat, azért tudnak megölni, mert nem tudsz játszani. Pont. Hisztizhetsz amennyit akarsz, de ez az igazság. Ha meg idegel a játék akkor nem játszol vele. Ilyen nagyon egyszerű. Nem írtál alá semmilyen szerződést, hogy kötelezően játszanod kell vele.
14/15 anonim válasza:
jaaaj jaaj szokásos sírás akár az unicumok akár a botok részéről, arty arty kit érdekel az arty? 1-esnek igaza van úgy játsz h bújj el az artyk elől, úgy is kapnak óriási nerfet szóval örülhetsz
15/15 anonim válasza:
De nagy az isten allatkertje. Te egy buta ember vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!