Life is strange?
Ki volt a kedvencetek?
Mi volt a reakciotok mikor megtudtatok h Mark (Jefferson) "rossz" ember?
Nem tudok kedvencet választani, túl sok karaktert kedveltem.
Hmm..hát mérges voltam rá és azért meglepődtem, pedig lehetett sejteni hogy a nagy csavarhoz valami hasonló kell.
Nekem Chloe volt a kedvencem, nem tudom megmagyarázni miért, talán ő áll legközelebb hozzám, de nem tudom :D
Jeffersonra meg számítottam, fura volt az eleje óta...
Azért nem csak úgy tekergeti az időt, mert ahogy láttuk megvan annak a maga következménye.
Nekem kifejezetten kedvencem nem volt. Egyiknek sem volt túlzottan egyénisége. Mindegyiket ezerszer láttuk már máshol. A készítők felhasználták a legklisésebb karaktereket.
Chloe és Max, mert olyan aranyosak voltak. Illetve David, mert érdekes karaktere volt, jó volt látni a személyiségfejlődését.
Meglepődtem, bár egy kicsit gyanús volt a viselkedése a Vortex Club buliján, szóval nem volt abszolút meglepetés. Inkább az volt az első reakcióm, hogy elkezdtem vadul kattintgatni a jobb gombot, hiába volt cutscene. Aztán meg elkezdtem nyüszíteni, hogy "ugye nem halt meg végre? Ugye vissza tudom hozni az ötödik részben?" Persze nem Jeffersont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!