A Life is Strange Limited Edition ha valakinek megvan dobozosan, le tudná írni hogy amikor a játékot telepíted akkor a steam fiókodba menti el a játékot?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 22:31
1/9 anonim válasza:
Az enyémben nem volt más lemez, csak a soundtrack CD. A dobozban levő kódot a Steamen kellett aktiválni, és onnan letölteni a játékot. De rajta is van a dobozon, hogy Steam fiók szükséges.
2/9 A kérdező kommentje:
A Limited edition elvileg tartalmaz még egy artbook-ot is.
2016. júl. 29. 08:49
3/9 anonim válasza:
#2: Tartalmaz, de ennek nem volt köze sem a kérdésedhez, sem a válaszomhoz.
4/9 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, én néztem unboxingokat pc-seket a játékról és azokban volt CD is és a hátulján volt hogy steam fiók szükséges hozzá, te CD-t sem kaptál hozzá csak kódot?
2016. júl. 29. 13:08
5/9 A kérdező kommentje:
Mármint a Soundtrack CD-n kívül természetesen.
2016. júl. 29. 13:09
6/9 anonim válasza:
Nekem csak kód volt benne, de ez nem érintett fájóan, mert valószínűleg gyorsabban lejött Steamről a teljes játék, mint ahogy lemezről feltelepült volna.
Most néztem egy unboxing videót, és látom ám, hogy az én dobozomról hiányzik a "PC DVD" felirat. Tehát létezik belőle kódos és lemezes változat is.
7/9 A kérdező kommentje:
Honnan rendelted a játékot?
2016. júl. 31. 09:12
8/9 A kérdező kommentje:
Valamint, elégedett vagy ezzel a kiadással?
2016. júl. 31. 09:22
9/9 anonim válasza:
#7: Pozsonyban vettem, röhejes 20 euróért. Digitálisan már megvolt, úgyhogy csak az extrákért ruháztam be rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!