Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Srácok, ki milyen Pokémon-t...

Srácok, ki milyen Pokémon-t talált Kaposváron Pokémon GO-ban?

Figyelt kérdés

2016. júl. 30. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de azért válaszolok:)

Kaposváron Pidgey-ből és Rattata-ból van a legtöbb.

Amit itt fogtam, de nem sűrűn találkozok vele: Bellsprout, drowzee, Eevee, Ekans, Gastly, Krabby, Meowth, Onix, Nidoran, Spuirtle, Staryu.

Nagyon kisvárosi feeling van itt, szinte csak a központban vannak stoppok és pokemonok. Konkrétan azt szoktam csinálni, hogy autóval bemegyek a Corsohoz, amikor már nem kell fizetni parkolásért, és a kutyusommal bejárjuk az egész központot (legutóbb 6 km gyalogoltunk).

Te melyik csapathoz tartozol? Nekünk kékeknek bele kell húzni, szinte minden Gym amivel találkozok itt, piros :D

2016. júl. 31. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Kaposváron egyenlőre elég gyér a választék, Budapesten és Pécsen sokkal több a pokéstop és a pokémon is. Itt Kaposváron eddig tényleg Pidgey és Rattata az uralkodó lény, de már láttam Gastly-t, Voltorb-ot, Drowzee-t, Caterpie-t, Metapod-ot, Zubat-ot, Krabby-t, Abra-t illetve este egy Jigglypuff-ot és egy Meowth-t.
2016. aug. 1. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

A Corsoban, a Takko előtt fogtam egy Hypnot ^^ A Hársfa utca elején, a régi Megváltó Patika előtt pedig egy Zubat-et :)

Rattata, Pidgey, Weedle, Drowzee: ezeket mutatja gyakran.

Nekem jelzett még Horsea-t, Goldeen-t, Pidgeot-ot,Raticate-et, de még nem találtam meg ezeket. Mondjuk nem is tolom egész nap :D

2016. aug. 3. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos nem rég óta játszok vele (konkrétan csak tegnaptól), de amiket eddig fogtam: Pidgey, Rattata, Weedle: ezekből többet is fogtam, fajonként 2-3db-ot minimum, szóval ezekből volt a legtöbb. Ami ritkább, de sikerütl elfogni: Zubat, Venonat, Horsea, Caterpie, Eevee. A térkép jelzett még egy Drowzee-t és egy Abra-t, de ezek (még) nem jöttek elő.
2016. aug. 6. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt Kaposváron Mystic uralom van elsősorban, ezt követi a Valor, majd az Instinct.pár fővel. 4db nest van a városban: Városliget, Berzsenyi park, Színház park, Cseri park. Ezek cserélődnek 2 hetente. Ezen kívül a Deseda Arborétumban van még egy nest, oda érdemes kimenni, mivel 3db GYM is van ott, ami általában több napig állják a sarat. A környéken eldugottabb GYM-ek Mosdóson és Kaposmérőben vannak, azok régebben több hétig is bírták.
2017. jún. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!