Srácok, ki milyen Pokémon-t talált Kaposváron Pokémon GO-ban?
Én lány vagyok, de azért válaszolok:)
Kaposváron Pidgey-ből és Rattata-ból van a legtöbb.
Amit itt fogtam, de nem sűrűn találkozok vele: Bellsprout, drowzee, Eevee, Ekans, Gastly, Krabby, Meowth, Onix, Nidoran, Spuirtle, Staryu.
Nagyon kisvárosi feeling van itt, szinte csak a központban vannak stoppok és pokemonok. Konkrétan azt szoktam csinálni, hogy autóval bemegyek a Corsohoz, amikor már nem kell fizetni parkolásért, és a kutyusommal bejárjuk az egész központot (legutóbb 6 km gyalogoltunk).
Te melyik csapathoz tartozol? Nekünk kékeknek bele kell húzni, szinte minden Gym amivel találkozok itt, piros :D
A Corsoban, a Takko előtt fogtam egy Hypnot ^^ A Hársfa utca elején, a régi Megváltó Patika előtt pedig egy Zubat-et :)
Rattata, Pidgey, Weedle, Drowzee: ezeket mutatja gyakran.
Nekem jelzett még Horsea-t, Goldeen-t, Pidgeot-ot,Raticate-et, de még nem találtam meg ezeket. Mondjuk nem is tolom egész nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!