Mégis mi értelme van a Pokemon GO-nak?
Sok egysíku ember megint... Abba már senki nem gondol bele, hogy mennyire erőteljesen hozzáadja a kimozduláshoz az egyből a telefont bámuljuk dolgot.
B uzigyerek egész nap a monitrot nézi, kimegy a telefont nézi. És így szépen lassan fertőzi az embereket, faszbúk, pokemon... Aztán ki tudja mi lesz még.
Egy a lényeg, csak a k**va kib@**ott telefont bámuld.
Végre kimozdulsz a friss levegőre, igaz, hogy teló bámulása nélkül esélytelen... Csodás.
Egyre jobban erre vannak rászoktatva az emberek.
Aztán biztos egyszercsak mindenki kint pokemozoik, és rájönnek, b+ ez de durva, és mindenki lerakja és vissza tér a rendes életbe... Ja persze...
Egyrészt amit írtál is. A gyerekeknek újdonság, az idősebbeknek nosztalgia. Nyilván valóban vannak olyanok akik túlzásba viszik és csak a mobilukat bámulják és annyira belefeledkeznek, hogy a környezetüket észre sem veszik. De ez nem első sorban a játék hibája hanem azoké akik így használják.
Én azért tartom nagyon jónak, mert régen mindig csak a szobában ülve játszottam és ez kimozdít. Valamint mivel mobilra van sok ismerősöm is játszik vele így mostanság szinte minden nap kijárunk együtt játszani a városba. Közben jól elbeszélgetünk, a játékot meg nem bámuljuk egész végig, mert amúgy is rezeg ha jön egy pokémon. Valamint az ismerkedésben is segít. Az utcán eddig nem sok embert láttam aki csak úgy megszólít egy ismeretlent, de ha ő is játszik máris van téma :)
Egy baromság. Már maga a sorozat is egy nagy hülyeség volt amivel a gyerekek agyát tompították. Énm is égtem anno a nagy tazo őrületben és néztem egyfolytában azt a hülye sorozatot. Aztán szép lassan kinőttem belőle és mára olyan szinten cikinek érzem azt hogy én ezért rajongtam hgoy az már förtelem.
Bevallom az okostelefonos applikációk sem fontosak az ember életében, sőt mi több az okostelefon sem. Van egy egyszerű alaptelefonom, aminek már az érintőképernyője félig halott, csak telefonálok rajta és smst küldök. Nem facebookozok és nem nyomogatom még a vécén is.
Mikor lemegyek a metróba a mozgólépcsőn lefelé minden egyes em bert azt a sz.rt nyomkodja, elég irritáló. Az emberi butulást és az értelmi szint alsó lépcsőfokait csiklandozza az okostelefonhasználó emberek gondolkodásmódja. Ha ők pokémonokat akarnak gyűjteni egy hülye alkalmazással és erre van idejük, hát tegyék, csinálják, az ő idejük az ő életük. Én nem tudom az olyanokat komolyan venni. Biztos tök jó szórakozás, már aki tudja értékelni, de én nem tudom. Veszélyes, mert bármikor leüthetnek és elszedhetik a pénzed, és tényleg időrabló.
Neked minden perced értelmes és hasznos minden egyes napodon? Semmit nem csinálsz ami a szórakozáson kívül nem ad más értelmet a tevékenységednek?
Soha nem nézel tv-t, soha nem böngészel a neten, soha nem mész moziba, soha nem iszol sört, cukros üdítőt, nem eszel hamburgert, chipset, soha nem olvasol ponyvaregényt, soha nem játszottál még számítógépes játékkal stb.
Szórakozás. Ennyi. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!