Tibike99 kérdése:
Pokemon Go windowsphonra valakinek van linkje?
Figyelt kérdés
Lumia 830 Win 10 insider Prewiew van fent és szeretnék játszani de sehol se találok egy telepítőt hallottam hogy Ncoren van fent de nincs Ncore-m :// valaki legyen szíves adni egy linket2016. júl. 24. 14:12
1/6 anonim válasza:
Nem fejlesztették windows-ra és szerintem nem is fogják.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy gyakori kérdésen lévő felhasználónak sikerült ncore rol leszedni
2016. júl. 24. 14:51
3/6 Amarok Tonrar válasza:
Nincs ilyen verziója. De megnéztem a kedvedért ncore-on, ott is csak androidos van.
4/6 anonim válasza:
Leszedni meg feltelepíteni úgy hogy menjen is két külön dolog. Egyéb iránt Ncore-on is csak az androidos APK van fent.
Windows Phone-ra nem elérhető jelenleg (valószínűleg nem is lesz). Operációs rendszer különbségei miatt meg nem is tudod a sima androidos apk-t felrakni win phone-ra, mert nem fog menni. Kb olyan hogy elmész Budapestre és ott Bécs városának a térképével próbálsz tájékozódni.
6/6 anonim válasza:
Az a gyakoris felhasználó tudod mit csinált: ÁTVERT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!