Valakinek sikerült már Pikachu-t befogni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Én már a kezdetek óta játszok, naponta több órát, városligetben, Gellért hegyen nagyon sok más helyen is, és sehol nem találtam még. De egy normálisabb Pokémont se.
Egy haverom gps hackel, és a Central pakrban New Yorkban befogott már 5-öt pár nap alatt, szóval ott biztos van, de Magyarországon van valahol?
Vagy nekem is hackhez kellene nyúlnom?
2016. júl. 23. 18:01
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Állítólag ha a játék elején többször nem választasz a Charmander-Squirtle-Balbasaur trióból, akkor feltűnik Pikachu és lehet ő a kezdőd.
3/7 anonim válasza:
Egyik munkatársam képes volt munka után felszállni egy teljesen másik irányba tartó buszra és utazni egy másik városba csak mert ott betudta fogni. A fél műszak rajta nevetett mert ő alapból az a fajta ember aki műszak után egyből ráül a motorra és hazamegy. De ilyenkor képes volt inkább buszozni hogy elkapja azt a dögöt mert nem akart annyit motorral menni.... XD
5/7 anonim válasza:
Igen, sikerült, de már nem emlékszem hol.
121 féle pokemonom van.
Raichut pl nem találtam még.. :(
6/7 A kérdező kommentje:
Azért a 120 nagyon durva. A haveromnak aki hackel játszik napi több órát van 100 féle kb.
Nem csak menősködni akartál? Vagy te is hackel játszol?
2016. júl. 24. 21:09
7/7 anonim válasza:
hack nélkül nyomatom, általában reggeltől késő délutánig vagy estig mászkálunk a városban
és 129 pokemonnál tartok
lvl 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!