Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valakinek sikerült már Pikachu...

Valakinek sikerült már Pikachu-t befogni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Én már a kezdetek óta játszok, naponta több órát, városligetben, Gellért hegyen nagyon sok más helyen is, és sehol nem találtam még. De egy normálisabb Pokémont se.

Egy haverom gps hackel, és a Central pakrban New Yorkban befogott már 5-öt pár nap alatt, szóval ott biztos van, de Magyarországon van valahol?

Vagy nekem is hackhez kellene nyúlnom?

2016. júl. 23. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy sikerült egy csomó embernek. Aklapbólé egy trükk van rá a játék elején:

[link]

2016. júl. 23. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Állítólag ha a játék elején többször nem választasz a Charmander-Squirtle-Balbasaur trióból, akkor feltűnik Pikachu és lehet ő a kezdőd.
2016. júl. 23. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik munkatársam képes volt munka után felszállni egy teljesen másik irányba tartó buszra és utazni egy másik városba csak mert ott betudta fogni. A fél műszak rajta nevetett mert ő alapból az a fajta ember aki műszak után egyből ráül a motorra és hazamegy. De ilyenkor képes volt inkább buszozni hogy elkapja azt a dögöt mert nem akart annyit motorral menni.... XD
2016. júl. 23. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Városligetben fogtam egyet.
2016. júl. 23. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, sikerült, de már nem emlékszem hol.

121 féle pokemonom van.

Raichut pl nem találtam még.. :(

2016. júl. 23. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért a 120 nagyon durva. A haveromnak aki hackel játszik napi több órát van 100 féle kb.

Nem csak menősködni akartál? Vagy te is hackel játszol?

2016. júl. 24. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

hack nélkül nyomatom, általában reggeltől késő délutánig vagy estig mászkálunk a városban

és 129 pokemonnál tartok

lvl 27

2016. júl. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!