Csak szerintem lett "tragikus" Revan sorsa? (Star Wars: The Old Republic)
Érdekes, hogy 2 játékon keresztül mennyi mindent beleöltek a karakterébe, aztán így kidobják..
Az lenne a legjobb, ha a teljes KOTOR-t canonná tennék, the a SWTOR-t nem, és írnának neki egy alternatív befejezést, vagy valamit :D
Hmmm, láttam filmet, de az "csak" a 6. rész utáni eseményeket törli el, változtatja meg, az OLD REPUBLIC-ot nem (tudom, hogy nem canon már ez sem, de még nem írták felül), ráadásul már Kreia canon lett a KOTOR-ból, tehát már Revan-t is vehetnénk annak..
Amúgy nem játszok a SWTOR-al, de van rá esély hogy valahogy szerepeljen még Revan benne? Nyílván nem úgy, hogy feltámad, csak a szelleme, vagy valami.
Ha a Star Wars "történelmet" vesszük, akkor simán lehetséges. Tudni lehet róla, hogy van egy holokronja, ami később Darth Bane-hez is eljut.
De én személy szerint nem tartom valószínűnek, hogy a karakterét az után, hogy az előző próbálkozás nem sikerült túlzottan, megpróbálják még egyszer szerepeltetni (bár lehet, hogy pont ezért tennék).
Talán az lehetne még kritikus pontja a dolognak, hogy még kéne magyarázni, hogy kerül a holokron oda ahoz a fanatikus bandához, akiknél Bane megtalálja. Engem mindenesetre érdekelne a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!