Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cassiopeia vagy Orianna?

Cassiopeia vagy Orianna?

Figyelt kérdés
Tudom, eléggé más a játékstílusuk de nem tudok dönteni mert mind 2 tetszik.

2016. júl. 23. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Lux

Orianna szerintem nehezebb, de ulti + lassítás/gyorsítás és pajzs miatt hasznosabb (feltéve, hogy jól tudod használni). Viszont Oriannához nagy ügyesség kell, meg nem árt a team fight se, solo-ban csak lassan tudod leütni az ellenfél hp-ját (kivéve ha agyhalott és minden skilledbe beleáll). Üldözni elég nehéz vele, mert lassan repül a golyó.

Ezzel szemben Cassio-nak viszonylag nagy a burstje, egy ulti alatt kb legyilkolja a másik mid-est, cserébe teamfightokra nem annyira jó, hiszen egyetlen értelmes CC_je az ulti, amit ha rosszul lősz el, annyi volt.

Nekem Orianna mindig szimpatikusabb volt, ha csapatmunkát nézed. Ha bronz/silver-be keresel hőst, akkor viszont cassio, azzal soloban le lehet hozni egy meccset (orival is, csak az sokkal macerásabb).

2016. júl. 23. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó. Oriannahoz nagyobb skill kell. Vedd először Cassiot.
2016. júl. 23. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendicsek, köszi a válaszokat :)
2016. júl. 23. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha úgy kérdezem: Cassio, Ori vagy Malza? :D
2016. júl. 24. 01:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Cassiohoz kell egy kis skill azzal nehéz.

Orianna csak azért nehéz mert lategame össze vissza kell mozgatnod a golyót és jó ultit is nehéz nyomni. És ehez kell csapat is. Nem olyan akik csak ott vannak, hanem olyanok akikkel ts/skypon beszélsz.

Malza szinte carry. Nem is nehéz, nem is gyenge. Főleg a mostani. Rework előtt gyengébb volt sokkal. Őt vedd ha carryzni akarsz.

2016. júl. 26. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én cassiora szavazok. Most sztem egesz erős
2016. júl. 27. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Mult héten Cassio volt ingyenes, most meg Ori :D akkora mázlim van, így nem lesz zsákbamacska mielőtt megveszem az egyiket...sőt, Lulu is az most, és ő érdekel...
2016. aug. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!