Miért "fütyülnek ki" amikor rankeden Orianna-t pickelek?
Figyelt kérdés
hello ,kb 1,5 éve az a mainem,midre az az 1. számú champom,csak akkor pickelek mást ha extrém counter van enemy-be,de valahogy kapásból report,noob és a többi jön már pickbe.
gold 2 vagyok.
És szerintem orianna van annyira op ,mint egy Viktor (bár szerintem orianna jobb).
2015. aug. 23. 12:54
1/4 anonim válasza:
Ne törődj vele, az ok nélküli reportnak nincs következménye. Pickeld azt amit szeretnél, egy ap ori hatalmas sebzést tud kitolni, sosem volt rossz csak rare pick, tehát ritkán látni.
2015. aug. 23. 13:28
2/4 anonim válasza:
Azért gondolják így, mert nem igazán meta most. Ez még nem jelenti azt, hogy rossz pick, de tény, hogy meg kell válogatni a helyzeteket elég rendesen.
2015. aug. 23. 14:00
3/4 A kérdező kommentje:
Meta,meta... hát őszinte legyek a meta nem érdekelt,amivel jónak érzem magam,érzem a champot,és érzem,hogy a champ jó ,jó a létjogosultsága azzal szoktam menni, nem érdekel engem,hogy a nagy metából kiesik pl Gragas és Elise bejön ,ha Gragas-t érzem,meg engem nem szokott érdekelni ,ha a skill utolsó szintes alapsebzése -15 ...silver 1-be kezdtem ,sajnos 10/2 besorolóval 5 afk game-el meg 1 2/11 maokai top game miatt ... (megvagyok áldva),tavaly is goldba végeztem most pedig plat közepe a célom ,de akár dia bár az szerintem kalács.
2015. aug. 23. 17:05
4/4 anonim válasza:
"Meta, meta..."
Pedig a meta számít. Számít az, hogy mit pickel az ellenfeled, illetve te mivel érzed jól magad (mivel játszol jól), de egy agyonnerfelt championnel nem kifizetődő játszani. Most amúgy is bejöttek a juggernautok, fognak változni a csapatfelállások.
Ha nem tudsz carryzni, az gáz; igen, vannak retardok, de sokszor inkább rajtad múlik, hogy nyeritek-e a meccset (főleg, ha AP carryt játszol), felesleges mindig másra kenni a dolgot. Először magadban keresd a hibát, és próbálj minél jobban kijönni a helyzetekből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!