Warwick-et miért nem szeretik rankeden?
Szerintem egyik legjobb jungle champ,egy jégkalapács után már szinte tökéletes tank,sebzése van rendesen,cc-zik ultival,gyorsítja az ütéseit amivel gyógyítja magát,erősíti az ütéseit ami szintén gyógyítja magát,és egyre többet gyógyít minél többet üt egy enemy-be.
3k hp-val ,full attack speed+sebzés cuccokkal,esetleg deff cuccal 500-as ütések ,gyors ütések,és gyógyítja magát. Szinte tökéletes champ.
azért, mert könnyű kijátszani. Ha azt nézed 1 CC_je van, az ultija, amit bármelyik mezei stun, knockup, vagy silence megszakít és csókolom. Beugrasz, elkapod az ellenfél adc-jét, lestunolnak, utána hogyan tovább? Magasabb szinten már azt nézik, hogyan áll jobban össze egy csapat, jobban szeretik a sok CC-s junglerokat, mint Sejuanit.
Persze, nem rossz egyébként WW, de ha nem tudsz rendesen elfeedelődni, item nélkül szétszednek reggelire, aztán lehet is könyvelni a buktát.
Persze,hogy CC-vel kijátszható,de nem feltétlen szabály,hogy neki kell először 3v3-ba beugrani,én átlag ugy szoktam,hogy beugrok amikor már pl : 4v4 van ,a legnagyobb hp-jűt próbálom vinni ,a legtöbbet sebzőre CC ,és a legtöbb hp-ssal pedig gyógyítom közbe magam.
Bár jungle-ra inkább Udyr-t ,Kha-t,Sejuani-t szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!