Miért szeretik a nyian a minecraftot?
nyian=annyian
Mert igazi kockáknak való
Én nem szeretem
Azért, mert függőséget okoz. 6-12 éves korig annyira "beszippantja" őket ez a játék, hogy egész álló nap azzal akarnak játszani. És a monitor bámulásától romlik a látásuk és nem tanulnak, mert állandóan gépeznek. Még akkor is játszanak, ha unják, mert megszokták.
A Multiplayer játékmód pedig még rosszabb. Bármilyen idióta gyerekek csinálhatnak szervert, és az egész egy káosz. 10-ből 1 szerver normális, és nem egy nokedli a tulajdonosa. És elég nehéz így normális szervert kifogni.
Amit a nem normális szerver alatt értek: a kis nokedli tulajdonos minden olyan gyereknek rangot ad, csak úgy találomra, aki kicsit is jófejezik. Azok meg az Admin rangjukkal, OP-jukkal teletrollkodják a szerót, vagy nem értenek hozzá és mindent rosszul csinálnak. És minden ilyen gyerek csak azért jelentkezik Staffnak, mert kellenek nekik a plusz parancsok. A kreatív játékmód, meg ilyesmik.
Én is Minecraftoztam, de meguntam és töröltem is le. Amúgy jó játék, de ezzel együtt borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!