Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Új Várban lehet original...

Új Várban lehet original YuGiOh kártyákat venni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:42
 1/6 A kérdező kommentje:
És hol?
2010. ápr. 16. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem untad már meg a YuGiOh-t?
2010. ápr. 17. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Még mindig menő a Yu-Gi-Oh?

Amúgy meg ajánlom vásárlásra a Vaterát és a TeszVesz-t, sokkal olcsóbb, mintha boltban vennéd.

De nekem van vagy 1000 kártyám még 4-5 évvel ezelőttről, ha akarod, azt is eladom neked olcsón.

2010. ápr. 17. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:
miért untam volna meg már 5 éve elég aktívan játszok, és internetről szokok rendelni. de mivel mostanában elég sokat vagyok újvárban mert ott tanulok a közép iskolában ezért gondoltam, hogy jó volna csak úgy bemenni egy üzletbe és venni. Ja és nagyon sokan játszák még 20 év körül is(vagy még több is).
2010. ápr. 17. 16:20
 5/6 anonim válasza:
Originál kártyát sehol se fogsz venni mert az csak a mesében van. Max. másolatot. Dx
2010. ápr. 26. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Pesten van 1 bolt ahol ezzel(is) foglalkoznak ott találsz ijen kártyát a wesselényi utcába van, versenyekis vannak minden péntek szombaton
2010. okt. 5. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!