Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a Pokémon...

Miért nem megy a Pokémon GO-ba a karakter?

Figyelt kérdés

Manapság látom, hogy már mindenki ráfüggött erre a játékra, olyannyira, hogy egy bűnöző még a rendőrségre is besétált csupán azért, mert ott volt egy dolog a játékban.

Mindegy, térjünk a tárgyra. Én is nagyon szivesen ráfüggnék, csak annyi a probléma, hogy mikor elindulok, a karakter nem mozdul. Mikor viszont leállok, akkor meg elkezd egyhelyben sétálni. GPS, internet, minden be van kapcsolva, viszont nem megy. Talán a játékban kéne valamit beállítani? Előre is köszönöm a választ!

2016. júl. 20. 20:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt még nem említettem. Az lehet a probléma, hogy Erdélyben, azaz Romániában lakok?
2016. júl. 20. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs 3G. (Edge kapcsolat is elég már, offline gps-el talán a gprs kapcsolat is; de a legjobb, ha van 3g lefedettség)

Ha nincsen 3G kapcsolat, akkor akadozhat.

Vagy van 3G, de kevés a térerő.

Helyrajzilag semmi köze a dologhoz.

2016. júl. 20. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Szóval úgy érted, hogy lassú a netem? Akkor értem, hogy az utcán miért nem megy, de otthon a wifin mennie kéne nem?
2016. júl. 20. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Otthon a wifin elvileg igen.

(Igen, lassú a mobilneted, arra gondoltam)

Az otthoni wifiddel végezz azért egy speedtest-et (pl. a speedtest.net-en)

2016. júl. 20. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet az a probléma, hogy a telefonom gps-e pontatlan? Csak mert beléptem a Google Térkép alkalmazásba, és ott elég nagy átmérőjű körben lehetek kb. akárhol.
2016. júl. 21. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Az nekem is mindog így van.

Viszont ha elindítom a navigációt, akkor pontos lesz.

2016. júl. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!