Pokemon Go miért nem mozog a karakter?
Egyszerűen meg sem mozdul, menet közben időnként ugrik egy nagyot amerre épen járok.
Samsung galaxy Core 2, telefon probléma lenne ?
Igen, valószínű, a telefon a probléma. Igazából már azon is csodálkozom, hogy elindult rajta. A tesómnak van ilyen telefonja, és hát....sok jót nem lehet mondani róla. Gyenge hardver, borzalmas kijelző, pocsék minőségben fényképező kamera.....a rendszerről már nem is beszélve, ami állandóan lassú, fagy, újraindul....sorolhatnám egy napig, de lényeg a lényeg: szerintem a telefonod miatt van, egyszerűen túl sok neki a játék.
Hidd el, nem te vagy az egyetlen, mióta kijött ez a játék, rengetegen szembesültek vele, hogy harmatgyenge telefonjuk van. A mobilárusoknak ez most biztosan jó időszak lesz, nem egy embertől hallottam már, hogy "amúgy is lassan le akartam cserélni a telefonom, de most hogy kijött a Pokemon Go, és nem tudok vele játszani, ez megadta a kezdő lökést, szóval hamarosan beruházok egy másikra".
Az előzőnek igaza van, annyit még hozzátennék, hogy a hardveres gyengeségébe az is beletartozik, hogy bűn rossz a GPS benne...páromnak van ilyen telefonja, párszor próbáltuk navigálásra használni, de kész vicc volt, amit művelt. Vagy berakott a mező/tó közepére, vagy 50 km-rel arrébb mutatott, de leginkább csak elvesztette a jelet. 4 féle navigációs programmal is ugyanezt művelte.
Minden szempontból hulladék egy telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!