Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mafia 3 vagy Battlefield 1?

Mafia 3 vagy Battlefield 1?

Figyelt kérdés
Mindkettő ígéretes játék de azt szeretném tudni hogy melyik a jobb mert a Mafia olyasmi mint egy GTA multi nélkül a Battlefield kiváló grafika de félek hogy kontroller-el nem lenne olyan élvezhető és Battlefield sokszor okoz tartalmi csalódást amit pl. A cod nem szokott. Melyik a jobb?

2016. júl. 19. 17:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Persze, mindenki vegye azt a játékot amelyiket a saját megítélése szerint a legjobbnak tartja"

E mondattal értelmet vesztett a kérdéses.

2016. júl. 20. 11:12
 22/28 anonim ***** válasza:
akkor is jobbak a hardcore fps-ek mint a szaros bf meg cod.
2016. júl. 20. 12:27
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
ha lepontoztok noobok.
2016. júl. 20. 12:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Én nem azt kértem ezzel a kérdéssel hogy ti döntsétek el helyettem hogy melyiket vegyem és ezt azért írtam nehogy háború legyen abból hogy melyik a jobb nekem mindkettő tetszik ezért nem tudok választani kedves megmondóember
2016. júl. 20. 12:39
 25/28 anonim ***** válasza:

Ez a kijelentés csak azért baromság, mert az, hogy neked az jobban tetszik, nem azt jelenti, hogy jobb. Egyébként nekem is nagy kedvencem az Insurgency, de emellett a BF-et is imádom.

2016. júl. 20. 12:53
 26/28 A kérdező kommentje:
Az hogy nekem tetszik azért jó NEKEM! Ha neked tetszik valami az nyilván szerinted jó mások szerint viszont lehet hogy nem tehát ki is beszél baromságot?
2016. júl. 20. 14:35
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy az a jó ami nekem tetszik! Sokan félreértik azt amit írok.
2016. júl. 20. 14:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz dönteni várj a megjelenésig,nekem az a bajom hogy tetszik a bf1,de hát azért anno a bf4 se,meg star wars battlefront se inditot valami szépen :D
2016. szept. 10. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!