Mafia 3 vagy Battlefield 1?
Most lesz a béta (valamikor) majd utána dönts.
2016. júl. 19. 20:58
Hát vedd meg mindkettőt, ha annyira nem tudsz dönteni. MEgveszed a Mafia-t utána meg bf 1-et. Az EA játékoknak úgyis gyorsan megy le az ára.
2016. júl. 19. 21:16
13/28 A kérdező kommentje:
Hát azért mindkettőt nem veszem meg mert még egy Fifa 17 tervbe van ezért természetesen béta után döntök csak kíváncsi vagyok mások véleményére. Mindkettő bétája augusztusban lesz nem?
már bocs de hogy mondhatod azt hogy a BF csak szimpla lövölde? :D vesd már össze a CoD-al.. jaaa hogy a BFben hatalmas pályák is vannak, rombolható környezet és rengeteg "közlekedési eszköz" amivel lehet egymást gyapni... CoD-ban?! kinyírsz pár embert úgy hogy nem halsz meg és kapsz UAVot vagy helikopter hívást stb... BF-ben te magad vezeted a k*baszott helikopter, te bombázod sz*rrá az ellenséget. Emellett persze minden megvan benne ami a codban azaz rengeteg lövöldözés.. szóval melyik is a "csak lövölde"? :D
de hogy a kérdésre is válaszoljak: mindkettő. a maffia 2-t szerettem, BF egyértelmű.. szeretem mind az FPS mind az open world játékokat. ha nagyon muszáj választani akk BF1
2016. júl. 19. 22:43
15/28 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj hogy bf abból él hogy pár járművet rak meg elvileg rombolhato környezet van. Egyébként mindkettő remek játék de bf csak azért jó ennyi embernek mert pörgős multija van cod azért jobb mert ahhoz képest hogy milyen jó singleje van egész jó multija is és én nem fogok attól hasra esni van pár jármű és azon kívül szinte semmiből nem áll tehát nekem ennyi a bf multi a single pedig csapni való.
16/28 A kérdező kommentje:
Egy játék nem csak egy multiból vagy épp singleből áll kivéve ha csak az az egy van neki és ha úgy értékelünk akkor cod single 10/8 multi 10/5 bf single 10/4 multi 10/8 akkor miről beszélünk? Még így leértékeltem a codot (multiját)
17/28 A kérdező kommentje:
Emellett a cod és bf multi tényleg nem nagyon más (szerintem) és single pedig nagyon más de ha valaki komoly bf rajongó akkor nem fogom tudni neki elmondani az igazságot... Én se voltam eddig se cod se bf párti (de inkább cod) mos hogy ilyen szar a cod attól még nem fogok behodolni a bf-nek. NEKEM MEGVAN A SAJÁT VÉLEMÉNYEM!
Csak az a külombség a single és a multi között, hogy jó esetben a singlet végigjátszod 2-3x, az ugye 2-3x kb 10-12 óra, tehát kb 30 óra játék, míg multiba sokkal többet lehet rakni. Pl nekem a CSGOban van 800 órám, Bf4ben 720, úgy hogy singlevel nem is játszottam. Szóval mondhatni tartalmasabb, mint egy singleplayer. Persze ezekre a játékokra rá kell kapni, mer van amikor ez nem jön be. Pl az R6 Siege-ben nekem jelenleg 15 órám van, mert nem nagyon jött be. Na m1. Majd ha játszottál a bétával, eldöntöd.
Ps.: Elég zavaros lett, remélem lejött a lényeg!
2016. júl. 19. 23:19
19/28 A kérdező kommentje:
Persze, mindenki vegye azt a játékot amelyiket a saját megítélése szerint a legjobbnak tartja
Hát a BF sosem a single résszel hódított, CODban nekem meg csak a 2. illetve 4. rész tetszett, ott még nagyjából tudtam mit miért kell csinálni. Utána már csak a single is hentelde lett :D meg ha jó történetet akarok nem ezektől a játékokkal fogok játszani hanem vmi rpgvel.
2016. júl. 20. 06:22
Kapcsolódó kérdések: