Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ban hány versengőt kell...

CS:GO-ban hány versengőt kell nyerni hogy rankot lépjek?

Figyelt kérdés
jelenleg Silver 2-ben vagyok 12 win-nel
2016. júl. 17. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából kiszámíthatatlan, nekem volt olyan h elvesztettem a meccset és rank uppolt.De ha esetleg csapatban játszol v barátaiddal kérd meg őket h t csapatban mindig neked adjak a bombat es azt planteld ctbe pedig defuseolj. Az a lenyeg sok pontod legyen
2016. júl. 18. 01:01
 2/6 anonim ***** válasza:
én nemrég nyertem meg a 10. versengőmet és silver elitbe dobott. szóval engem is érdekelne ez az infó mert szeretnék feljebb menni.. :D
2016. júl. 18. 02:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
egyéni teljesítmény is számít, minél több scoreod meg mvp-d van annál jobb. nem nyert játékszámban van meghatározva a ranklépés
2016. júl. 18. 02:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 2 hétig voltam Nova 2 mire feldobott Nova 3-ba,aztán másnap este már MG1-ben voltam,állandó győzelem,mindig 80+ pont.
2016. júl. 18. 07:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Jelenlegi rendszerben csak és kizárólag a nyert és vesztett körök száma számít.

Értsd: Hiába vagy te kismillió - nullában, ha 16-0 az eredmény, keményen veszíteni fogod a pontokat.

A gép a jelenlegi rangok, átlagos KAD-k alapján számol egy eredményt, pl 16-10 az A csapatnak. Ha az eredmény 16-14 lesz az A csapatnak, akkor a számításhoz képest gyengébb volt az A csapat, így hiába nyer, pontot fog veszíteni. Ellenben a B csapatnál több nyert kör lett, mint ahogy ki lett számítva, így hiába veszít a B csapat, MMR pontokat nézve feljebb megy, tehát akár szintet is léphetsz egy vesztes MM után (velem is megesett már).

Feladás/Kirúgás/csapat sebzés miatti automata kirúgás - minden esetben úgy érzékeli, hogy 16 nyert kör az ellenségnek - az addig megnyert köreitek száma. Ezért nem érdemes kirúgatni magad versengőn (magyarán ne sírjál, ne légy bunkó szagos földműves), vagy 2x-3x kivágnak és repülsz vissza silver 1-be. Ha idegesítőek a csapattársaid, akkor mute-old le őket, vagy ne foglalkozz velük.

Hogy mennyi különbség kell győzelemben, nehéz megmondani. Átlagban ha 3x nyersz 16-5 vagy alatta (16-0 stb), silverben az még jól dobál felfele.

2016. júl. 18. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:

" egyéni teljesítmény is számít, minél több scoreod meg mvp-d van annál jobb. nem nyert játékszámban van meghatározva a ranklépés"

Ez volt a régi rendszer, amit már több mint 1 éve lecseréltek, kicsit lépést kéne tartani a dolgokkal.

2016. júl. 18. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!