Az miért van, hogy lolba egy meccset nem tudok nyerni? Akármit próbálok mindig vereség.
nemtom de 300 pvp körül eddig 123 win van, de ilyen szökőévente nyerek....
ma is mentem 4 gamet
első poppy top... 5 0ból 6 7 lett a vége mert elfeedelték az enemyt
második ryze... oké itt full elbasztam 0 9 lett, mert zacet hoztak ellenem, ami lenne szopatós lanelni, meg nem vágom annyira a champet
harmadik mondom hozok unskilled anniet 13 5 lett a vége úgy hogy 10 0 ba is voltam... gg megint lose
negyedik gragas support 6 6 7... botot elkentük mint a szart, late game bukta mert top meg mid elfeedelte a jungler meg retard
és minden meccsem ilyen -_-"
1.a csapattarsaidhoz sose negatívan állj hozza.. Mar a pozitiv hozzáállás is sokat tud dobni az egeszen.. Mert gondolom chat-ben is szidtatok őket mint a rongyot.
2. Nem eleg ha csak killeket viszel..ha mondjuk 5:0 vagy poppyval, akkor old meg a minionokat toppon es utana Menj segiteni midre, vagy botra.. Lehet azon mulik hogy nyer e bot, vagy mid.. A masik meg hogy a játékot sose killekkel nyerik meg. Figyelj arra hogy toppon es boton mindig a ti minionotok pusholjon es minel tobb turretet dontsetek es ha lehet akkor sarkanyokat is vigyetek.. A jatek elejen eleg jo leszedni a heraldot is, mert azzal a buffal eleg konnyen ledől a fenti első turret.. Es utana mar kb szabadon jarkalhatsz a pályán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!