Volt már nektek úgy hogy WoT-ban egy adott tankkal csak vereség van akármit csinálsz? (többi lenn)
az orosz T-34et szeretném húzni, (viszonylag) tele vagyok orosz tankokkal de csak ennél van ez a katasztrofális winrate. Mindegyik vereség az utóbbi időben. Messze nem vagyok jó játékos, de feltűnt, hogy a többivel jól tudok menni, sokat sebzek más tankokkal, ahogy adott szinten mennie kellene, ezzel a t-34-gyel meg alig tudok sebezni, VII-be tesz be, nem is vészes ez, nem ezzel van gond, de mindig vereség. Akrmit csinálok, már az első 2 percben 2:9 stb. Van hogy zöldek és lilák vannak nálunk és velünk szemben meg pirosak (1-2 sárga csak) és lenyomnak.
Tapasztaltatok már ilyet? Mi ez iylenkor?
Meddig tart?
(Már azon gondolkodom hogy eladom a t-34et mert innen nem jutok semerre se ezzel az ággal)
Az rettenet durva, hogy múltkor valaki 11-12k játékkal csak 100körüli wn8at produkált és ebből volt kb 10-12, hasonlókkal. Ellenfél meg sárga és zöld, 2-3 pirossal, lementettem, valahol ott van, ez ment sorra... Ja amúgy miután itt írtam a t-34-es vereségszériáról, másnap meg 20 csatából kb 18 győzelem - mondom biztos lelkifurdalása van az MMnek :) Hihetetlen hogy így szórakozik velünk. és másnap a "jó" napon mindig én voltam az esélyes csapatban. AZ mm olyan mint egy hisztis liba.... :D
Ja meg még valami. Észrevettem, más fórumon is láttam, hogy ha új tankot veszel azzal a tankkal aznap vagy a következő 2-3 napban (játékszámfüggő) de legalább az első 10 csatában hótbiztos hogy vereség lesz, és nem tudod fejleszteni max ha tele vagy free xpvel, másképp sose jön össze a nagyobb motor v a gun és akkor nem sebzel annyit és mész lefelé... :) ez az mm-módszer (nekem).... :D :D :D
Egyértelmű, tudjuk. De a kérdés arról szólt, hogy az új tankkal van hogy nem enged nyerni és x ideig mindig vesztes ágra tesz csupa paradicsommal - ez miért van? Másnak is így van aki nem prémiumozik? Így esély sincs pl a leszorzózásra, pláne most hogy 5x van.
Ja. valahogy 5 prémium napot kaptam valami küldetésre régebben, egy győzelem volt benne az öt nap alatt, két nap után hagytam lejárni a prémiumot és azóta normálisan enged. ... Komolyan annyira szemét ez a MM.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!