Leauge of Legends kezdő jungler champ-ek?
Figyelt kérdés
Nem játszok olyan régóta, de már párszor próbálgattam a jungle-t Warwick-kal. Milyen champ-eket ajánlotok egy kezdő jungle-osnak? Esetleg sorrendet tudtok hozzá?2016. júl. 17. 14:05
11/15 anonim válasza:
Master yi, xin zhao, warwick, udyr nagyon jó kezdőknek.
Aztán ha már nagyon benne vagy jöhet khazix, elise, kindred. :DD
12/15 anonim válasza:
Én Rammussal, Amumuval és Dianával tanultam meg junglet. Ezen kívül WW talán nem olyan nehéz.
13/15 anonim válasza:
Tudom most ezért lehet szidni fogtok de én azért 4 éve JG-s vagyok úgyhogy én nekem van tapasztalatom ! Na akkor térjünk is a lényegre : én Kha'Zixot ajánlanám mert egy NoSkill Get rekt szutyok :D
14/15 anonim válasza:
én meg azt mondom veszel egy Shacot, megtanulod rendesen, és mindenkit szét szopatsz vele
15/15 anonim válasza:
Egy értelműen WW a legjobb jungle-s...És könnyű is vele játszani. Fiddlestick's és pantheon is op.A többit meg már felsorolták...+Master-al nagyon könnyű gank-elni :)
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!