Szamitogepes jatekokat tudtok ajanlani kezdonek? 14L
#1 Gepem csak apam irodajaban van, itthon csakk laptop van.
#2 Rendben koszi. ^^
Nemed és korod ebben a kérdésben annyira irreleváns, hogy az hihetetlen. Minek kell egyáltalán feltüntetni?
A gépeden belül az egyik kommentelő arra akart kilyukadni, hogy milyen a konfigod? GPU, CPU, RAM, stb.
Egy mostani játék nem valószínű, hogy elfutna egy 5 éve vett laptopon, főleg, hogy a laptopok eleve gyengébbek ugyan abban az árkategóriában, mint az asztali PC-k.
Nem is játszottál még, de a grafikab**ziság már előjön. Mi számít neked egyáltalán szép grafikának?
Inkább olyannal szeretnél játszani, aminek jobb története van vagy csak a mész oszt' lősz kategória?
Jobb lenne ha tudnánk az érdeklődési körödet, mert ennyiből nehéz ajánlani játékot.
Letöltés. Freetoplay-re gondolsz vagy kalózverzióra? A legtöbb játékot le lehet tölteni kalózverzióban, bár sokszor van velük baj is. A freetoplay játékok meg nem mindig a legjobbak.
Egyedül akarsz játszani (singleplayer) vagy másokkal (multiplayer)?
Én mondanám a Killing Floor 2-t vagy a Left 4 Dead 2-t. Mindkettő a kedvenceim közé tartozik és csak ajánlani tudom őket. És ha komolyan gondolod, akkor steamen csinálj accountot és ott tudsz rengeteg játékot venni. Ha persze venni akarod őket és nem csak kalózkodni. 1 hét múlva jön a nagy steam nyári leárazás, amin nagyon olcsón hozzájuthatsz a játékokhoz.
Amúgy meg egy tipp, ne reklámozd azt hogy lány vagy és 14 éves, hidd el nekem, ezért sok rosszat fogsz majd kapni ha multiplayerekkel játszol.
Ha bármi kérdésed lenne, szivesen segítek. :)
Howrse
Star Stable
Minecraft
Mester MC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!