Milyen jó számítógépes játékokat tudnátok mondani nekem?
A crysisnak van azóta több része
Ha már nagyon rég is játszottál, akkor majd utánanézhetsz a Doomnak (nem tudom pontosan, hogy most megjelent, vagy pedig a napokban fog-e)
Far Cry 4 és Far Cry Primal - mászkálós, kaland, gyilkolós, az utóbbi az őskorban játszódik
Call of Duty összes része: ennek a játéknak mára elég vegyes megítélése van; egyrészt mert jövőben játszódik, másrészt pedig a grafika miatt (nem fejlődik) és évente adják ki őket a minőség rovására. De én elfogult vagyok a játék iránt
Battlefield sorozat
Assassins Creed: szintúgy el szokta követni a cod hibáját, van amelyik jó, van amelyik kevésbé jó rész. Más-más korban és helyszínen játszódnak a részek. Tipikus gyilkolós és mászkálós játék.
The Witcher 3:
Fallout 3, New Vegas és 4: posztapokaliptikus játék, egy atomháború után (lényegében a hidegháború alternatív végkimenetele) mutánsok vannak benne, de nem horror játék. Kaland és gyilkolós, fejlődésrendszer is van
Rise of the Tomb Raider: ha régen játszottál esetleg ismerős lehet a neve
Dying Light: szintúgy mászkálós, de ez már horror, gyilkolós
Autóssal nem szoktam már játszani, de amikről már hallottam: Forza Motorsports 6: Apex, F1
Nagyjából hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos van még sok, amit elfelejtettem :/
Nem tudom mennyire erős az a laptop, de nézz a játékokról 1-2 videót, gameplayt a youtubeon, aztán nézz 1 gépigényt és ha tetszik akkor szerezd be :)
Far Cry 3-4
LA Noire, ha szereted a nyomozós játékokat
Sleeping Dogs
Watch Dogs
Saints Row 3
Mafia 2
Bár van közöttük jó régi játék is én még is azt mondom érdemes kivinni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!