Pokémon Go segítség?
Milyen készülék és program szükséges hozzá, hogy tudjam játszani?
Le kell valamit tölteni vagy hogyan van?
Azt hogy konkrétan milyen eszköz szükséges hozzá nem tudom. Nekem egy Lenovo A7000-em van és tökéletesen működik rajta, tehát szerintem az enyémtől jóval gyengébb gépek is képesek vinni. Szerintem ha egy Android 5.1 Lollipop-od vagy Android 6.0 Marshmallow-d van, akkor azon remekül fog futni. Az Iphonoknál meg szerintem egy 5,5s de lehet hogy még egy 4S vagy akár egy sima 4 is jól viszi a játékot.
A letöltése roppant egyszerű, ha Androidos telefonod van akkor a Play áruházból, ha Iphonos akkor meg az App Store-ból kell letölteni az alkalmazást. Aztán létre kell hozni egy fiókot (ha nincsen meglévő google fiókod), csinálni kell karaktert, nickname-t választani és mehet is a game.
Köszönöm a válaszokat.
Arra értettem, hogy milyen készülék kell hozzá, hogy pl. okostelefon vagy tablet is lehet-e?
És Android verziókból mindegyiken megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!