Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon Go segítség?

Pokémon Go segítség?

Figyelt kérdés

Milyen készülék és program szükséges hozzá, hogy tudjam játszani?

Le kell valamit tölteni vagy hogyan van?

2016. júl. 17. 10:27
 1/4 anonim válasza:
Android rendszer vagy IOS rendszer szükséges hozzá, Windows Phone-ra még szerintem nem lehet letölteni. Nekem az androidos telefonomon működik a játék bármilyen szükséges program nélkül. Ennyit tudtam segíteni, remélem hasznodra lesz!
2016. júl. 17. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt hogy konkrétan milyen eszköz szükséges hozzá nem tudom. Nekem egy Lenovo A7000-em van és tökéletesen működik rajta, tehát szerintem az enyémtől jóval gyengébb gépek is képesek vinni. Szerintem ha egy Android 5.1 Lollipop-od vagy Android 6.0 Marshmallow-d van, akkor azon remekül fog futni. Az Iphonoknál meg szerintem egy 5,5s de lehet hogy még egy 4S vagy akár egy sima 4 is jól viszi a játékot.

A letöltése roppant egyszerű, ha Androidos telefonod van akkor a Play áruházból, ha Iphonos akkor meg az App Store-ból kell letölteni az alkalmazást. Aztán létre kell hozni egy fiókot (ha nincsen meglévő google fiókod), csinálni kell karaktert, nickname-t választani és mehet is a game.

2016. júl. 17. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Arra értettem, hogy milyen készülék kell hozzá, hogy pl. okostelefon vagy tablet is lehet-e?

És Android verziókból mindegyiken megy?

2016. júl. 17. 11:09
 4/4 anonim válasza:
Hát attól függ hogy milyen tab-od van, ez alatt azt értem hogy hogyha van rajta internet, (csak mert hallottam már olyanról amin nincs!) és play áruház akkor tabra is le tudod tölteni! Őszintén nekem rokonom töltötte le tab-ra de ő még egy külön "segéd" alkalmazást is letöltött de ennek a programnak nem tudom a nevét. Ennyit tudtam segíteni, remélem egy kicsit is hasznos lesz számodra a válasz. :)
2016. aug. 6. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!