Gta Ivben hogy tudok átlagos kontrollerrel én esetemben acme kontrollerrel játszani mert csak xbox 360van?
Figyelt kérdés
Most nincs pénzem egy olyan kontrollerre de több játék is van amiben csak az xboxost lehet használni van erre esetleg vmilyen program vagy valami amivel lehetne játszani ilyen simával ? Előre is köszi a válaszokat .2016. júl. 15. 18:15
1/4 anonim válasza:
Én is megjártam az ilyen szar nevenincs kontrollerrel. Egyik játék egyáltalán nem ismerte fel, másik csak részben, alapvető funkciók nem működtek jól. Sajna csak az eredeti Microsoft kontroller garantálja a támogatottságot.
2/4 A kérdező kommentje:
Ne semmilyen progi vagy vmi nincs hozzá amivel "konvertálni" lehetne vagy hasonló ?
2016. júl. 15. 18:40
4/4 A kérdező kommentje:
megoldottam ! x360ce a progi neve és átkonvertálja találsz róla tutorialt hogy kell használni a progit .
2016. júl. 15. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!