Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft tlaunchert használok...

Lord Kobak kérdése:

Minecraft tlaunchert használok és mindig kidob. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Windows 8.1-et használok. Tudom hogy szar, de jelenleg nem tudok windows 10-re frissíteni. Már megpróbáltam a videokártyát frissíteni, windows xp kompatibilitási módban elindítani (mert windows xp-n még működött, csak az új alaplapom windows 8.1 vagy későbbi verziót enged telepíteni). Amikor belépek még minden ok. utána megjelenik a minecraft. utána rámegyek a singleplayerre. utána elkezd villogni. utána abbahagyja és bedobja a világom. utána egy percig tudok játszani majd kidob. Ha ez számít tlauncher-mcl v1.7.2

2016. júl. 15. 14:58
 1/3 anonim válasza:
Milyen gép? Laptop? Írd le, kérlek!!
2016. júl. 15. 16:18
 2/3 A kérdező kommentje:
asztali számítógép. ASRock H97 Anniversary alaplap
2016. júl. 16. 15:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Meg van még egy problémám. Egy másik gépemen tudok minecraftozni, de az apám gépe azt amikor itthon van nem tudom használni, de amikor nincs itthon akk tudok minecraftozni, de a multiplayerre nem tudok rácsatlakozni, mert azt adja ki, h not authenticateds with minecraft.net. Ely.by profillal vok belépve a launcherbe, mert csak azzal lehet ott skinem. megpróbáltam belépni a mojang profilommal, de ott meg amikor rácsatlakozok a serverre azt adja ki, h username contains invalid caracters. Sztem az emailemet használja. Meg nem tudok becenevet beállítani, mert muszály teljes nevet megadni, és miután megadtam akkor is azn emailemet használta (mojang profillal steve skinem van, nem a sajátom, csak elybyvel tudom beállítani a skinem). Tud valaki segíteni?
2016. júl. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!