Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legkönnyebb pozíció...

Melyik a legkönnyebb pozíció lolban szerintetek?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a support az, de én nagyon nem értek egyet. Vigyázni az adc-re, jól wardolni,stb nem a legkönnyebb szerintem.

2016. júl. 15. 02:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem általánosságban a top, de számomra support a legkönnyebb. A last hitelés sose ment jól, így jungler+supportal toltam ki platig. Ebből adódóan az adc számomra a legnehezebb, a microzás nehezen megy nekem 2 játékos ellen farm közben + minimapot nézni.
2016. júl. 15. 12:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az összes választ ,de szerintem adc-nek a legkönnyebb. Ott a support akinek kötelessége védeni ,és segíteni ,ha olyan supp-ot kapsz ,be is teljesíti. A mid-es általában lemegy segíteni ,aztán ott a jungler... Ő ha szólsz kb 75% ,hogy megy. Aztán az enemy bot lane is kaphat mid/jungle segítséget ,azt meg kilehet védeni könnyedén.
2016. júl. 15. 16:05
 13/21 anonim ***** válasza:
ja hát igen az adc... de azt a nevet meg kell tartani, hogy ad carry
2016. júl. 15. 17:12
 14/21 anonim ***** válasza:

A #11-es jól leírta miért nem az adc a legkönnyebb. Farmolj,figyeld a mapot, közbe ketten harrasholnak, a supportok többségének van bőven cc-je szóval rosszul helyezkedsz és már a lanen kiszednek 1 kombóból.

Nem akartam személyes listát felállítani, de elég sok féle komment jött szóval íme az én véleményem:

A szerintem legkönnyebbel kezdem:

Mid-> Top-> Support-> ADC-> Jungler

Mid: Talán számukra a legkönnyebb a farm a spellek sebzése és a mana regen miatt, rövid a lane, hamar visszaérsz a torony alá érsz, kvázi 2 warddal védhető a gankek ellen. A nehézsége talán a roamolás.

Top: Ált több cc és nagyobb sustain, mint a midesen ő ezáltal egyenlíti ki a hosszabb ösvény hátrányát a gankekkel szemben. Nehezebben farmol hisz általában közelharci karakter és a spellek sem sebeznek annyit vagy épp hamarabb kifogy a manából. Ezen felül a nehézség a TP jó kihasználásában rejlik.

Support: Védenie kell az adc-t ami nem könnyű feladat, neki kell a legnagyobb rálátást biztosítania a mapra. Előnye, hogy a last hitteléssel nem kell foglalkozni.

ADC: Tőle várható el a legnagyobb farm, de messze nem a legkönnyebb ezt teljesítenie. Ketten zaklatják folyamat, figyelnie kell a saját supportjára is, hogy ha az betalál egy cc-vel akkor azonnal kövesse a lehető legmegfelelőbb módon. Előny a hatalmas dmg, de ezzel együtt az egyik legstresszesebb pozíció, nem véletlen van a nevében, hogy carry.

Jungle: Ehhez nincs sok hozzáfűzni valóm: Mindig mindenhol jelen kell lennie. Minden másodpercben döntést kell hoznod, hogy most vigyek-e el egy campet vagy dragonozzak, esetleg gankeljek, ha gankeljek akkor melyik lanere,milyen pozícióból és melyik taktikával. Személy szerint nekem ez az a pozíció ami a legkevésbé megy.

2016. júl. 15. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Supp és adc számítanak egymásra, azért nem mondom h könnyűek.

Miden assasinokkal nehéz jó lenni, ha a játék eleje nem ment, mágusokkal pedig viszonylag sztem nehéz menni, mert könnyen meghalhatnak

Junglehez jó gankek kellenek.

Talán azt mondom, hogy top a legkönnyebb, főleg ha op hősökkel mész. Viszont ennek is megvannak a hátrányai.

2016. júl. 15. 21:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Top elég easy, az ott lévők nem nagyon döglenek egy ganktől. A support meg silver 2 előtt jóformán AFK és utána jócskán túlmutat azon hogy védeni az adc-t (lmao), az ad sem hülye ne tegyünk már úgy..
2016. júl. 15. 21:57
 17/21 anonim ***** válasza:
G4 Én Braum support adc egy ashe. Jön a gank (látom a ward miatt) megyek hátra, pingelek mint az állat, az a hülyegyerem, meg ott farmol tovább... "az ad sem hülye"
2016. júl. 16. 08:03
 18/21 anonim ***** válasza:
én vagyok a 3. válaszoló bocs csak trollkodtam. sztem topon és jungle ben vagy biztonságba de persze az nem azt jelenti hogy nincs ellenfél
2016. júl. 17. 08:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy legkonnyebb pozicio... Mindnek kulonszerepe van ezert is teljesen egyenfuggo... Hiaba hiszed azt h a supportolas konnyu lehet valakinek epp az a nehez... Jungel sem konnyebb mint a tobbi.... Persze itt a jo jungelezesrol beszelek nem arrol h irtod a mobokat gondolsz egyet lemesz midre aztan vagy kill vagy nem mesz tovabb persze vision info nelkuli gank meg egyebekk... Szoval mindenkinek mas poz. Jon be
2016. júl. 19. 12:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Mid: nehéz lane mert a legkönnyebben gankelhető, és roamolnod kell ha nagyon erős akarsz lenni, illetve az a folytonos mana gond...

Top: elég könnyen bevéthető a gankek ellen, ha viszel egy kemény tankot még 1v2be is lehozod ha az ellenfeled kicsit béna vagy normálisan farmolsz.

ADC: nagyon farmolós. a nehézsége a supporton múlik szerintem.

jungle: általában rajta csattan mindenki hibája, őt oltogatják a leginkább ha valaki valamit elcsesz, nekem nagyon nem ment... WW-vel még oké mert halhatatlan viszont mindig elcsesztem a gankeket.

support: elég nehéz és sok gyakorlás illetve normális adc-t igényel. ha jön egy bolond akkor buktad a lane-t mert az ilyenekkel nem lehet mit tenni. viszont ha rendesen megtanulod, és barátokkal játszol vagy keresel egy normális folytonos adc-t magad mellé akkor nagyon egyszerűen megy minden :) szerintem a legsokoldalúbb pozíció a játékban, és nagyon élvezetes tud lenni ha jól csinálod. (top, supp main)

2016. júl. 28. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!