Melyik a legkönnyebb pozíció lolban szerintetek?
A #11-es jól leírta miért nem az adc a legkönnyebb. Farmolj,figyeld a mapot, közbe ketten harrasholnak, a supportok többségének van bőven cc-je szóval rosszul helyezkedsz és már a lanen kiszednek 1 kombóból.
Nem akartam személyes listát felállítani, de elég sok féle komment jött szóval íme az én véleményem:
A szerintem legkönnyebbel kezdem:
Mid-> Top-> Support-> ADC-> Jungler
Mid: Talán számukra a legkönnyebb a farm a spellek sebzése és a mana regen miatt, rövid a lane, hamar visszaérsz a torony alá érsz, kvázi 2 warddal védhető a gankek ellen. A nehézsége talán a roamolás.
Top: Ált több cc és nagyobb sustain, mint a midesen ő ezáltal egyenlíti ki a hosszabb ösvény hátrányát a gankekkel szemben. Nehezebben farmol hisz általában közelharci karakter és a spellek sem sebeznek annyit vagy épp hamarabb kifogy a manából. Ezen felül a nehézség a TP jó kihasználásában rejlik.
Support: Védenie kell az adc-t ami nem könnyű feladat, neki kell a legnagyobb rálátást biztosítania a mapra. Előnye, hogy a last hitteléssel nem kell foglalkozni.
ADC: Tőle várható el a legnagyobb farm, de messze nem a legkönnyebb ezt teljesítenie. Ketten zaklatják folyamat, figyelnie kell a saját supportjára is, hogy ha az betalál egy cc-vel akkor azonnal kövesse a lehető legmegfelelőbb módon. Előny a hatalmas dmg, de ezzel együtt az egyik legstresszesebb pozíció, nem véletlen van a nevében, hogy carry.
Jungle: Ehhez nincs sok hozzáfűzni valóm: Mindig mindenhol jelen kell lennie. Minden másodpercben döntést kell hoznod, hogy most vigyek-e el egy campet vagy dragonozzak, esetleg gankeljek, ha gankeljek akkor melyik lanere,milyen pozícióból és melyik taktikával. Személy szerint nekem ez az a pozíció ami a legkevésbé megy.
Supp és adc számítanak egymásra, azért nem mondom h könnyűek.
Miden assasinokkal nehéz jó lenni, ha a játék eleje nem ment, mágusokkal pedig viszonylag sztem nehéz menni, mert könnyen meghalhatnak
Junglehez jó gankek kellenek.
Talán azt mondom, hogy top a legkönnyebb, főleg ha op hősökkel mész. Viszont ennek is megvannak a hátrányai.
Mid: nehéz lane mert a legkönnyebben gankelhető, és roamolnod kell ha nagyon erős akarsz lenni, illetve az a folytonos mana gond...
Top: elég könnyen bevéthető a gankek ellen, ha viszel egy kemény tankot még 1v2be is lehozod ha az ellenfeled kicsit béna vagy normálisan farmolsz.
ADC: nagyon farmolós. a nehézsége a supporton múlik szerintem.
jungle: általában rajta csattan mindenki hibája, őt oltogatják a leginkább ha valaki valamit elcsesz, nekem nagyon nem ment... WW-vel még oké mert halhatatlan viszont mindig elcsesztem a gankeket.
support: elég nehéz és sok gyakorlás illetve normális adc-t igényel. ha jön egy bolond akkor buktad a lane-t mert az ilyenekkel nem lehet mit tenni. viszont ha rendesen megtanulod, és barátokkal játszol vagy keresel egy normális folytonos adc-t magad mellé akkor nagyon egyszerűen megy minden :) szerintem a legsokoldalúbb pozíció a játékban, és nagyon élvezetes tud lenni ha jól csinálod. (top, supp main)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!