Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legkönnyebb pozíció...

Melyik a legkönnyebb pozíció lolban szerintetek?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a support az, de én nagyon nem értek egyet. Vigyázni az adc-re, jól wardolni,stb nem a legkönnyebb szerintem.

2016. júl. 15. 02:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Talán a top. Oda járkálnak fel a legkevesebben, ha a mid-es elmegy általában bot-ra megy, a jungler is gyakrabban szokott mid-en és bot-on ólálkodni.

Szóval az early-mid game nagy része top-on 1v1 skill matchup.

De egyébként a support szerep is elég könnyű champ-től és az adc értelmiszintjétől függően.

2016. júl. 15. 04:49
 2/21 anonim ***** válasza:

Egyik sem könnyű / mindegyik az.

Minden szerepnek vannak gyengéi és erősségei.

A top 1v1 ha nem tudsz játszani és egész nap a lanen ülsz, nem használod a tp-t. A tp-t jól használni pedig máris nem könnyű.

A mides miért nehezebb mint a topp és a support? Kb gankelhetetlen lane, hisz csak 2 ward kell hozzá és teljesen védve vagy. Nagyon rövid a két torony közti táv szóval meglátod a junglert és már vissza is értél torony alá. Emellett általában ranged karakterek játszanak ,ranged skillekkel szóval könnyebb farmolni és még biztonságosabb a gankek ellen. Viszont ez is nehéz a roamolás miatt.

2016. júl. 15. 07:20
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
sztem ha le ülsz egy kényelmes székre és fogoda billentyűzet és nyomkodod a kis ujjacskáiddal. de lehet még hason fekve is az ágyon. remélem segitettem az új faker nek csak légyszives töröld a játékot nem kell még 1 bronz ebbe a *zar játékba
2016. júl. 15. 08:05
 4/21 anonim ***** válasza:

AKI A SUPPORTOT LEGYENGÉZI ANNAK KITEKEREM A NYAKÁT!!!! köszönöm.

Igen valóban nincsen legkönnyebb pozíció, de a support az szerintem a legnehezeb...

1 védeni kell az adc-t az ellenség képességei elől (pl a morgana e-vel vagy a braum e, w vel...)

2 wardolni kell: Be kell wardolni kb az egész folyót folyamatosan.

3 Jól kell fight olni, a support ultikkal kell (boton) a legtöbbször fightet kezdeményezni (itt persze nem egy soraka, vagy tarick ultiról van szó :D pl: sona, morgana, braum)

4 Ha ez enemy fightol meg kell menekíteni az adc-t akár az árán is, hogy meghalsz...

(tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de legalább tudod, hogy nem ez a legkönnyebb pozíció)

2016. júl. 15. 08:13
 5/21 anonim ***** válasza:
bocs, nem azt mondtam, hogy a supp gyenge, supp main vagyok :) csupán számomra nem okoz nehézséget az adc seggének mentése és a csapat támogatása/életben tartása teamfightokban
2016. júl. 15. 08:55
 6/21 sándorjános ***** válasza:
Szerintem hőstől függ pl. boton Leonával nem kell mást csinálni, csak jókor eltalálni a kombóddal az ellenséget, Garennel csak nyomogatni a skilleidet mindegy milyen helyzetben vagy, aztán várni, hogy a passziv feltöltsön. Egy Elise-vel pedig mindegy hogy töröd ki a nyakad a profi skilleiddel, meg a kombózással, akkor se leszel erősebb, mint egy 1 gombot spamoló retardált hős.
2016. júl. 15. 09:47
 7/21 anonim ***** válasza:

Én az összes lanen játszom általában. Mondhatni mindenes vagyok. Talán midet szeretem legjobban mert onnan minden elérhető távolságban van.:)

Support/jungle talán a legbiztonságosabb lane. Ez persze nem azt jelenti, hogy skill nem számít ott. Csak annyi, hogy suppal 3 potival kezdesz adc 1 potival szemben, ami azért elég halhatatlanná tesz ott. Többet hibázhatsz. A jungle meg ugyebár npcket ölsz.

De ugyanúgy mindkettőhöz kell skill. Csak nehezen feedelsz early ha béna vagy. :D

2016. júl. 15. 09:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Ami még érdekesség, hogy a jungle viszont a legjobban szidott lane, mivel minden vesztett lanet megpróbálnak rádfogni, hogy te nem gankeltél eleget. És 3 laneből nagy esély, hogy 1 mindenképp elesik ugyebár. XD
2016. júl. 15. 10:04
 9/21 anonim ***** válasza:
de egyébként sztem a jungler a legnehezebb szerep...vagyis mid-en top-on meg bot-on eltudsz kamillázni deffbe ha nem érzed a játszást, de ha hülye vagy a gankeléshez akkor nem leszel más mint akit honorolnak az ellenfelek a feedért xd
2016. júl. 15. 10:09
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy kb ugyanolyan nehezek, ember meg gyakorlás függő, hogy kinek hol megy jól. Egyébként ha azt nézzük, a support az, aki a csapatban a leg kevesebb gold-al operál, ergo egész más hozzáállással kell velük nyomni, mint a többi szereppel, de attól még ugyanolyan fontos tagjai a csapatnak. Szóval őket se mondanám könnyűnek.
2016. júl. 15. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!