Melyik a legkönnyebb pozíció lolban szerintetek?
Talán a top. Oda járkálnak fel a legkevesebben, ha a mid-es elmegy általában bot-ra megy, a jungler is gyakrabban szokott mid-en és bot-on ólálkodni.
Szóval az early-mid game nagy része top-on 1v1 skill matchup.
De egyébként a support szerep is elég könnyű champ-től és az adc értelmiszintjétől függően.
Egyik sem könnyű / mindegyik az.
Minden szerepnek vannak gyengéi és erősségei.
A top 1v1 ha nem tudsz játszani és egész nap a lanen ülsz, nem használod a tp-t. A tp-t jól használni pedig máris nem könnyű.
A mides miért nehezebb mint a topp és a support? Kb gankelhetetlen lane, hisz csak 2 ward kell hozzá és teljesen védve vagy. Nagyon rövid a két torony közti táv szóval meglátod a junglert és már vissza is értél torony alá. Emellett általában ranged karakterek játszanak ,ranged skillekkel szóval könnyebb farmolni és még biztonságosabb a gankek ellen. Viszont ez is nehéz a roamolás miatt.
AKI A SUPPORTOT LEGYENGÉZI ANNAK KITEKEREM A NYAKÁT!!!! köszönöm.
Igen valóban nincsen legkönnyebb pozíció, de a support az szerintem a legnehezeb...
1 védeni kell az adc-t az ellenség képességei elől (pl a morgana e-vel vagy a braum e, w vel...)
2 wardolni kell: Be kell wardolni kb az egész folyót folyamatosan.
3 Jól kell fight olni, a support ultikkal kell (boton) a legtöbbször fightet kezdeményezni (itt persze nem egy soraka, vagy tarick ultiról van szó :D pl: sona, morgana, braum)
4 Ha ez enemy fightol meg kell menekíteni az adc-t akár az árán is, hogy meghalsz...
(tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de legalább tudod, hogy nem ez a legkönnyebb pozíció)
Én az összes lanen játszom általában. Mondhatni mindenes vagyok. Talán midet szeretem legjobban mert onnan minden elérhető távolságban van.:)
Support/jungle talán a legbiztonságosabb lane. Ez persze nem azt jelenti, hogy skill nem számít ott. Csak annyi, hogy suppal 3 potival kezdesz adc 1 potival szemben, ami azért elég halhatatlanná tesz ott. Többet hibázhatsz. A jungle meg ugyebár npcket ölsz.
De ugyanúgy mindkettőhöz kell skill. Csak nehezen feedelsz early ha béna vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!