League of Legends Riven tippek?
első Riven játékom után elmondhatom hogy nem egészen olyan volt mint amire számítottam. mindig tankosnak erősnek tűnt jó mobilitással. és gondolom olyan is lenne, a megfelelő játékkal?
először is, folyton meghaltam. amíg csak a lane-n voltam, segített a jungler, elvoltam, nem haltam, lett is néhány killem. de amint átment teamfightokba, folyton haltam. rettentően alacsony volt a hp-m. mert a buildben próbáltam a sebzésre menni. így viszont alulmaradt a cooldown meg az életerő. miután megvettem a fekete hasítóbárdot sem javult a helyzet. még mindig szinte azonnal meghaltam. viszont mindig amikor pl videókban látom, ott riven már a játék kezdetétől tankosabb, illetve a cooldown-ja is rövidebb. az e-nek a cd-je pl nekem a játékban siralmas volt. viszont a videókban szinte néhány másodperc elteltével újra tudták használni.
milyen build vált be nektek a legjobban, vagy vannak tippjeitek?
CD csökkentő cipő és a CD csökkentő AD-s narancssárga item kell neki első körbe.
Single targetesre buildeld (ne vegyél hydrát).
Ne te tankolj TF-ben, ha látod, hogy TF lesz helyezkedj, amint a tank beugrott fókuszáld a legnagyobb damage-et osztó enemy-t vagy akin nincs zhonya/guardian angel/zilian ulti stb, vagy szorakát.
Ha meghalt és tudod folytatni a fájtot jön a második legnagyobb dimidzsű csamp, ha low hápés vagy próbálj meg kijönni a fightból rikólolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!