Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for Speed Underground 2:...

Semmi, szinte por.. kérdése:

Need for Speed Underground 2: Hogyan lehet kocsit eladni?

Figyelt kérdés
Van pár felesleges darab már a garázsban, de nem látok semmi olyasmit ami arra utalna hol lehet eladni, hogyan..

2016. júl. 14. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
mert nem lehet eladni ott a kocsikat :) csak nézegetheted és örülhetsz hogy milyen szépek és gyorsak.
2016. júl. 14. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezert kell esszel jatszani. Multkor beneztem en is. Harom kocsit kezdtem tuningolni, aztan kezdett fogyni a penzem, nezem hogy hol vannak meg versenyek.. es akkor esett le, hogy vegigjatszottam><
2016. júl. 14. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor menj gyorsulásira vagy mi annak a neve mikor más versenyzőket kihívsz :D (narancssárga nyilak közelébe kell menni és akkor jön fel az opció)
2016. júl. 14. 22:50
 4/7 anonim válasza:
A játékban nem lehet kocsit eladni, szóval alaposan meg kell gondolnod, milyen verdákkal teljesíted a karriert. Milyen kocsikat választottál?
2016. júl. 17. 10:48
 5/7 anonim válasza:
Én mindig a mesterhármassal tolom végig a karriert: Vauxhall Corsa, Mazda RX8, Nissan Skyline. Több kocsira nincs is szükség.
2016. júl. 17. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
látom már nem aktuális a kérdés,de engem az érdekelne,hogy hogyan kell lecserélni? mert ugye azt lehet,hogy bemész az autószalonba és amivel mentél,azt otthagyod és elhozol helyette egy másikat. De most egyszerűen nem tudom hogy hol van ez az opció :( valaki?
2018. aug. 8. 20:06
 7/7 Dj Bax válasza:
Nissan 240sx a király
2019. okt. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!