A need fosr speed underground 2 közben miért kapcsol ki a gépem?
Figyelt kérdés
Zsír új gépről van szó ami direkt úgy csináltattam, hogy fullon vigye a GTA v játékot (az más kérdés, hogy a tököm van mát tele azzal a "nagyszerű" játékkal...) Unalmamban úgy döntöttem, hogy leszedem azt a játékot (mivel a mafia kettőt vagy fel sem lehet telepíteni vagy szintén "zenész"...) De rögtön kikapcsolt a gép kétszer is játék közben... Érdekes módon a postal kettőnél vagy most wantednél ezt nem tapasztaltam...2015. szept. 29. 20:38
1/2 anonim válasza:
előszőr is. milyen op. rendszered van? mert win8 és win10-en elég neccesek a régi játékok főleg win10-en mert az még csak most jelent meg. win7 x64 bites rendszert tudom ajánlani azon még úgyahogy minden régebbi is fut.
továbbá az egy dolog hogy gta 5-re csináltattad de ha olyan vidikártyát vagy más tetettél bele ami nem szerepel a underground 2 kompatibilitási listáján akkor azért is kivághat(nekem is új gépem van és én is találkoztam már ilyennel csak másik "régebbi" játéknál)
próbáld kompatibilitási modba rendszergazdai jogokkal felruházni akkor lehet megy majd ha nem akkor sajnos felejtős.
2/2 A kérdező kommentje:
64 bites win 7 operációs rendszerem van! Szóval akkor valószínűleg a video kártya...
2015. szept. 30. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!