NFS Underground 2 HELP! (? )
Figyelt kérdés
Elakadtam a játékba, egyszerűen nincs több verseny..
Itt járok: [link]
Előbb megvettem egy SUV-ot, azzal volt 3db verseny, megcsináltam, és nem ad további versenyeket, se Special Event nincs, se verseny.. valaki tudna benne segíteni most mit kell csinálni? Előre is köszi!
2015. júl. 27. 19:35
1/4 anonim válasza:
Az a baj hogy nagyon rossz a teljesítményed. Ha rosszul játszol beragadsz, kezdheted előröl. Minden versenyt tudsz restartolni, mindig első, de legrosszabb esetben is 2. legyél.
2/4 anonim válasza:
Tudtommal el kell érned egy bizonyos csillag szintet, hogy további versenyek jelenjenek meg.
3/4 anonim válasza:
Dehogy a teljesítménye rossz. Annyi a lényeg,h ogy vbannak szponzorok ( a fotozások ) nos azok is viszik előre a dolgot, és ehhez az kell hogy elérj bizonyos csillagu autókat, tehát menj el a műhelyekbe és aggass mindent a kocsira csak hogy minél több csilalgot kapj, jönni fognak a telefonok a fényképezésekről, utána pedig a tovbbi versenyek.
4/4 anonim válasza:
Igen, a visual rating legyen az egekben, ha nem túl szép autó is lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!