Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki értelmezné nekem, hogy...

Valaki értelmezné nekem, hogy miért vagyok scammer?

Figyelt kérdés

Tegnap a World Of Warcraft-ban fejlődtem a karakteremmel egy területen, és szerettem volna megcsinálni egy küldetés-láncot Nagrandban, ahol eliteket kell ölni. Segített egy guild társam, csak közben odajöttek az ellenséges frakcióból is, és párszor ellettek verve, tehát open-world pvp ment fél óráig. Nekem nem sok beleszólásom volt, 1 hit voltam..

De eközben véletlen vettem észre, hogy a global chaten egy játékos én, és a haverom nevét szögletes zárójelbe foglalva folyamatosan floodolta a chatet azzal hogy scammerek vagyunk és már a GM jön és kapjuk a nagy bant.

Mások is írták a gyereknek, hogy fejezze be, meg már káromkodtak rá hogy hagyja már abba ennek a zsorválását.

Na de, mi az a scammer?

Megnéztem neten, ezeket találtam rá:

csaló, átverő, "tolvaj"

Példa: csalással, lopással akar valaki erős lenni egy játékban, magyarul nem tisztességes keretek közt akar elérni valamit.

Szóval, miért is vagyok én scammer? :D

2016. júl. 13. 11:22
 1/2 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Nem vagy az, amennyiben ennyi a történet, csak ellenszenvet akart kelteni, avagy GM intézkedést. Amit a scamről olvastál helytálló, játékokban főleg akkor használatos, ha nem azt adod, amit megígértél, vagy hazugságokkal akarsz valakitől pénzt kicsikarni. Az, hogy valaki elken egy ütéssel, amíg te küldetést csinálsz, az természetesen nem scam. De ilyenek az online játékok, mindig vannak rosszindulatú hülyék.
2016. júl. 13. 12:03
 2/2 A kérdező kommentje:

á, tudtam én hogy abban hogy fejlődök és segít nekem valaki fejlődni semmi rossz nincs, nem is értettem minek floodolja vele a chatet kitartóan :D jó sok energiája lehet

am nem kell bemutatni az idiótákat, egy fps shooterbe rendszerint ha jobb voltam mint a másik, már ment a reporttal fenyegetőzés meg ki akart kickelni :D

2016. júl. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!