Valaki értelmezné nekem, hogy miért vagyok scammer?
Tegnap a World Of Warcraft-ban fejlődtem a karakteremmel egy területen, és szerettem volna megcsinálni egy küldetés-láncot Nagrandban, ahol eliteket kell ölni. Segített egy guild társam, csak közben odajöttek az ellenséges frakcióból is, és párszor ellettek verve, tehát open-world pvp ment fél óráig. Nekem nem sok beleszólásom volt, 1 hit voltam..
De eközben véletlen vettem észre, hogy a global chaten egy játékos én, és a haverom nevét szögletes zárójelbe foglalva folyamatosan floodolta a chatet azzal hogy scammerek vagyunk és már a GM jön és kapjuk a nagy bant.
Mások is írták a gyereknek, hogy fejezze be, meg már káromkodtak rá hogy hagyja már abba ennek a zsorválását.
Na de, mi az a scammer?
Megnéztem neten, ezeket találtam rá:
csaló, átverő, "tolvaj"
Példa: csalással, lopással akar valaki erős lenni egy játékban, magyarul nem tisztességes keretek közt akar elérni valamit.
Szóval, miért is vagyok én scammer? :D
á, tudtam én hogy abban hogy fejlődök és segít nekem valaki fejlődni semmi rossz nincs, nem is értettem minek floodolja vele a chatet kitartóan :D jó sok energiája lehet
am nem kell bemutatni az idiótákat, egy fps shooterbe rendszerint ha jobb voltam mint a másik, már ment a reporttal fenyegetőzés meg ki akart kickelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!