Miért nem kapok S kitüntetést ilyen játékokra LoL-ba? (többi lent)
Kayleval szoktam talán legjobban játszani, utolsó játékaimnak amit még vissza tudok nézni leírom a statjaimat:
9/2/15/200 36:05 perc
7/1/11/113 29:03 perc
5/1/3/85 20:14 perc
15/5/9/190 (Vesztve) 42:38 perc
7/6/10/158 (Vesztve) 39:04 perc
10/8/18/197 (Vesztve) 36:43
Sokszor úgy éreztem hogy az egész játékot én hozom le, minden menetben legalább 5-6 szor megmentem valaki életét ultival, töltöm fel mindenki életét stb.
Utolsó menetben (ami legfelül van) másiknak branddel 10/4/x 180 farmmal meglett az S+.... Én meg az A-t alig kaptam meg. Gondoltam eddig biztos a farmmal volt a gond, na hát most 200 farmom volt, erre se jár semmi....
Én ezt nem értem hogy mit csinálok rosszul.. Szerintem látványos a fejlődés is, ahogy így az arányaimat nézitek. És szinte minden játékba kapok segítőkész-t vagy csapatjátékost, szóval a csapattársaim is elismernek.
Mire figyeljek jobban vagy mit csinál(hatok) rosszul?
Hát még a 200farmis kevés. Minimum 7/perc amire már azt lehet mondani, hogy jó.
Amúgy a rang nem csak a stattól függ. Nézi hány torony döntésnél voltál ott, a sárkányoknál, baronnál jelen voltál-e, stb.
Na és amit sokan elfelejtenek, hogy a rendszer nagyon figyelembe veszi az átlagot is...
Egy yasuo-val sokkal nehezebb lesz pl miden S-t kapni, de egy Teemo jungle(most csak példának) amit alig játszanak, elég gyenge stattal is kaphat S-t. Haverom 2/4/10-re is kapott S-t teemo jungle-el, pont azért, mert alig játszák...
A farmot meg a tornyokat nagyon figyelembe veszi a játék. 9/2 az majdnem S
10/2 azis csak majdnem S
10/1 az garantált S
Figyelembe veszi a game a halálokat is.
De én majdnem minden gameben S-t érek el.
Azért ezek annyira nem fényes statok, hogy s-t kapj rá. Vereségnél meg még pláne kisebb az esély rá.
Én is elküldöm szép helyekre a ritot, amikor 21/9-re csak a+-t kapok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!