Az alábbi Póker leosztás alapján mit gondoltok a 2 játékosról?
Hát lássuk csak:
-ellenfeled AQ-al csak limpel középső pozícióból, ez gyenge játék.(ha csak nem valami turpisság akart lenni direkt, amit kétlek)
-A te emelésed rendben volt, standard 3BB. (De a 400 is jó lett volna)
-Ellenfeled csak megad. AQ-val. Szerintem a visszaemelés lett volna neki a jó lépés. Mivel emel vissza ha nem ilyen lapokkal? Nem lehet mindig ász, meg király párokra várni. Szóval szintén gyenge játék.
- Flopon fél potnyit nyitsz, ez teljesen rendben van, el is talált azzal a Q-val. Hozzáteszem szerintem ha nem talál el, akkor is a C-bet a helyes játék
-Na és itt all-in tol ellenfeled.
A helyedben énse nagyon gondoltam volna AQ-ra nála. inkább valami JK, J8. vagy pikk bármi. Az all-in tartása viszont kérdéses. Ha valami free roll, vagy alacsony nevezési díjú verseny, akkor ott sok hülyével találkozni... Mindenféle lapokkal all-in mennek. Én elgondolkodtam volna a dobáson.
Sor, és flöss húzók mellett azért simán elképzelhető volt hogy hátul vagy a partiban. (bár AQ-ra nem gondoltam volna a preflop játék miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!