Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az a pokémon go?

Nemenek kérdése:

Mi az a pokémon go?

Figyelt kérdés
mindenhol ezt látom és rákerestem googleplayen de ott nem volt. Valaki el tudná mondani mi ez?

2016. júl. 10. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy olyan (ingyenes) pokémonos játék ami jelenleg csak néhány országban elérhető(például amerikában) és főképp abban külömbözik a többi pokémonos játéktól hogy a valódi világban szórja el a pokémonokat/edzőtermeket és ha be akarsz fogni egy pokémont vagy, el akarsz menni egy edzőterembe oda kell menned a helyére.
2016. júl. 10. 17:01
 2/5 A kérdező kommentje:
térképen mutatja h hol van? mondjuk egy parkban?
2016. júl. 10. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

A játék alapja gyakorlatilag egy GPS alkalmazás. Ezen látod a karakteredet ami a te helyzetedet mutatja. Ahogy mész különféle pokémonok bukkanak fel véletlenszerű helyeken. A pokémonokat be tudod fogni fejleszteni őket stb.

Ha tudsz angolul akkor guglizz rá és a hivatalos oldalon elég bő leírást kaphatsz róla.

2016. júl. 10. 18:22
 4/5 anonim válasza:

Aha. Értem. A Pokemon go, tehát 1-es szerint egy pokemon játék, bár nem mindenhol elérhető, de amelyben a 3-as szerint pokemonok bukkannak fel.

Alapos válaszok.

Most már tudom, mi a pokemon go.

2016. júl. 17. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz rajta? Egy pokémonos játék, amiban a valóságabn kell megkeresned a pokémonokat. Ha elég közel mész hozzájuk felbukkannak a térképen és el tudod fogni őket.
2016. júl. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!