Hol tudnék régi nintendo ds játékokat venni?
Én Vaterán, Jófogáson, meg ebayen szoktam venni leginkább. Illetve van pár bolt, ami még foglalkozik sima DS játékokkal.
A Pokémon HeartGold/SoulSilver sajnos ilyen értékű játékok, és kevesebbért nagyon-nagyon nehéz szerezni. Ott van mondjuk Facebookon a "hivatalos" magyar Pokémon közösség, a Pokémon Magyarország / bagszipoke.hu, szerintem egyszer láttam, hogy valaki ilyen 6-7 ezerért meghirdette az övét, de ilyen fél órán belül lecsapott rá valaki.
Mindenesetre ha benne vagy a témában, egyébként is ajánlom a csoportot. Vagy ha úgy egyáltalán a Nintendo DS téma is érdekel, a Nintendo 3DS - Hungarian Community csoportot is ajánlom, a kettő egymásnak rokonoldala egyébként.
Köszönöm!
Nem gondoltam volna hogy egy 6 éves handheld játék ennyibe kerül.. de hát pokemon az pokemon.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!