Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csgo hiba miatt nem indul el?

Csgo hiba miatt nem indul el?

Figyelt kérdés

itt egy screen shot a hiba üzenetről: [link]

az egész úgy kezdődött hogy elinditottam a csgot majd mm közben kékhalált kapott a gépem és újra inditottam a gépem majd jött frissitett a steam és azóta ezt írja ki aztán letöröltem a játékot hátha valami bug vagy ilyesmi és újra telepitetem de ugyan azt írja ki...

nagyon szépen köszönöm a segítséged!

2016. júl. 10. 13:33
 1/1 Oszkár7 válasza:

A hibaüzenet szerint csekolnod kell a Steam kliensed tehát Belemész a Steam-be azon belül pedig ( bocs ez a fordítás hülyén fog hangzani de ilyesmit kell keress)

Megnézni a Steam kliens frissítéseket..

Tehát frissítened kell a kliensed és elméletileg elindul a játék...

Egyébként nem tudtam nem észrevenni a Brütal Legend-et :D Elég jó géped lehet én nekem most egy gyengébb laptopom van nemtom mikor kapok újat,vagy hogy fogok-e (úgy néz ki a következőt nekem kell majd megvennem) de tuti egy I7-eset szeretnék 8 giga rammal ,hogy minden fusson fullon!

2016. júl. 10. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!