Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én gondolom úgy hogy a...

Csak én gondolom úgy hogy a Battlefield 4 egy fa**ság?

Figyelt kérdés
Na szóval, a háború a mániám, és a haditechnológia. Amikor néztem egy gameplay videót a battlefield 4 multiplayer modjárol, azt hitem hányingerem lesz... olyan szinten nem élethű az a játék hogy csak na... Pl volt egy jelenet amikor a vadászgép ugy fordult be negatív G manőverbe hogy a valóságban egy 25 G biztos hatott volna. Szóval ez a játék egy szar, mást nem lehet rá mondani....
2016. júl. 9. 00:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogy miért foglalkozol ennyire a BF4-el ha nem a te műfajod.
2016. júl. 9. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Én szívesen eljátszogatok a BF4-gyel, de inkább "hard" módban, ami kissé realisztikusabb a "normal"-hoz képest.

Normalban, ha egy saroknál összefutsz az ellenféllel és jobbak a reflexeid, tehát hamarabb tüzet nyitsz, még akkor sem biztos, hogy te kerülsz ki győztesen. Más esetben, ha hirtelen eléd lép 4-5 ellenfél, esélyed sincs, mert nem tudod mindet 4-szer eltalálni (ha jól emlékszem egy lövés -25%). Hardnál ha te veszed észre őket elsőnek, lekaszálod az egész szakaszt. Mondjuk téged is elintézhet egy lövés...

A vadászgépek repülési tulajdonságai, ott is megmosolyogtatóak, de vegyük figyelembe, hogy a játéktér mérete sem igazán repülőgépekre van méretezve. A BFBC 2-ben nem véletlen, csak helikopterek voltak.

2016. júl. 9. 12:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, magyarázd már el, miért lesz rossz az a játék, ami nem valósághű. Nameg ebből kifolyólag csak dokumentumfilmeken nézel a tvben, mert a komédia sorozatok, vagy akár krimik nem élethűek (mert rohadtul nem azok...) mi?
2016. júl. 9. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Ennél értelmetlenebb kérdést életemben nem láttam/halolottam. Aki ilyet kérdez inkább hadja abba számítógépes játékokat. Még az arma-t se próbáld ki, mert az se 100%-san élethu.
2016. júl. 9. 22:18
 15/20 A kérdező kommentje:
És ki beszél itt az arma-rol? És a battlefield 4-ben semmi sem élethű részletezzem? Pl: az embereket rpg-7-el lövik le 1 méterre maguktól, aztán beszállsz egy helikopterbe azmeg 2 másodperc alatt már menetre kész, mész a kis helikoptereddel, jön egy vadászgép, kiugrassz, a levegőben lelövöd rpg-vel a vadászgépet, vissazállsz a helikopterbe és mész tovább.... Meg a tankoknak életcsíkuk van, ilyenekről bszélek...
2016. júl. 10. 01:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy játék, nem a valóság. Vagy képes valaki felfogni, vagy nem. Úgy látom te az előbbi vagy, szerintem messziről kerülj el minden videójátékot.
2016. júl. 10. 01:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez csak egy játék, de ilyen fa**ságok még Michael Bay-nek sem jutnának eszébe...
2016. júl. 10. 02:05
 18/20 anonim ***** válasza:
#17: Viszont rajtad kívül ezek senkit sem zavarnak, mert ők JÁTSZANI akarnak. Az ARMA-ban beszállunk az UAZ-ba, 15 percig zötykölődünk, amíg a helyszínre érünk, aztán egy mesterlövész 400 méterről fejbe lő, és még 20 percet kell várnom arra, hogy újra játszhassak. Akkor már inkább a BF.
2016. júl. 10. 04:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért mert mindenbe bele kell kötnöd,azért gondolod így. Az emberek szórakozásból játszanak,nem azért mert hú de realisztikus. AZ inkább lenne idegesítő,mert akkor mindenre figyelned kéne. Kapcsold ki a számítógépet,aztán jelentkezz az MH-hoz,na ott lesz jó sok realisztikusság.
2016. júl. 10. 08:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Fúúú de sík hülye vagy kérdező. Miért nem vagy képes felfogni, hogy ez egy JÁTÉK?! Az emberek nem azért játszák, mert realisztikus bassz... Nem is kell annak lennie (a 18 tökéletesen kifejtette)
2016. júl. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!