Csak én gondolom úgy hogy a Battlefield 4 egy fa**ság?
Tökéletesen egyetértek veled,én nekem is a háború a mániám és a "vallásom" és élak halok a haditechért.
Én még most is a Battlefield 3 játszok illetve arma 3 .
Apropó az arma szériát tudom ajánlani nagy kedvenc.
A Battlefield széria egy árkád lövöldözős játék, semmi köze a valósághoz, nem is akar realisztikus lenni.
Játssz régi Operation Flashpointot, Ghost Recont, ARMA-t, a BF4 teljesen más kategória.
Nem tudom megérteni, miért hajszolják egyesek a játékokban a realizmust. "Ha nem valósághű, akkor sz*r."
Ha egy szimulátor nem valósághű, akkor jogos a felháborodás, de miért kell mindenben a szimulációt keresni?
Kedves Kérdező, ha képtelen vagy elrugaszkodni a valóságtól, akkor hagyd a fenébe a BF4-et, nem neked tervezték ezt a játékot, ennyi. Mellesleg, ha ennyire zavar, hogy GYIK-en kérdést is írsz, hogy fikázhasd, soha az életbe ne próbáld ki a COD-ot, mert agyvérzést kapsz.
Ha annyira valósághű játékot akarsz, akkor ott az ARMA széria, valószínűleg jobban fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!