Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van Steamen egy csomó játékom, amit végig szeretnék játszani. Mostanában nem nagyon volt időm meg erőm a nyári gyakorlat miatt, de a hamarosan vége és nekem is itt a nyár. Az a probléma, hogy egy játék általában ~15 órás, vagy hosszabb. Előfordul, hogy játszok vele 5-10 órát és megunom. Mármint, játszanék még vele, de eszembe jut, hogy megvan nekem egy másik játék is, amivel most szívesebben játszanék. Majd azzal is játszok, és eszembe jut egy harmadik játék. Nos ezzel az a probléma, hogy olykor félbehagyom a játékokat, és ugye hónapok múlva már nem emlékszek a történetre, karakterekre, és úgy alapjába véve a játékra, és hogy hogyan is kel játszani, tehát ilyenkor elölről kezdem. Most pl. A Hitman Absolution-t játszom, de az L.A. Noire-hoz és a Shadow of Mordorhoz is megjött a kedvem. Valamint egy kis horror játékhoz is (Alien: Isolationt már elkezdtem...). Ti mit tennétek? Megpróbálnátok végigjátszani az adott játékot akkor is ha a másikal inkább játszanátok, vagy egyszerre vinnétek inkább 2-3 játékot is, így kevésbé megjegyezve a sztorit, karaktereket, és a gombkiosztást? Tudom nem egy világrengető probléma, de már ez megy nálam nagyon hosszú ideje. Ott rontottam el, hogy megvettem nagyon sok játékot egyszerre, és a legtöbbel még nem is játszottam...2016. júl. 8. 16:04
1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy egyszerre van 2 játék amit játszok. Van egy, amit magamba egyedül így rátudok koncentrálni a történetre stb., a másikat meg barátokkal, hülyülve. Jelenleg Rustot tolom barátokkal és Skyrimot magamban :).
2/2 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Amikor egyszerre sok játékot veszek, akkor az összessel egyszerre szeretnék játszani és pár hónap múlva meg már fogalmam sincs, hogy miről is szól az első játék amibe belekezdtem. Elhatároztam, hogy csak akkor töltök le egy másik játékot, ha már egyet befejeztem... aztán jé Evolve ingyenes lett, megyek kirpóbálni...
Nekem eddig soha sem volt olyan, hogy csak 1-2 játékkal játszottam volna és szerintem soha nem is lesz.
Szerintem nem jó ha kedved lenne a másik játékra de csak azért is beleerőszakolod magad, hogy befejezed az első játékot elősször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!