LOLosok mit csinálnátok?
Hello
Haverommal szoktunk duozni ,én kimentem s2 -ből gold 1 -be s5-ben ,haverom s2-s1 között mozgott ,de : minden nélkül kijelentem laza gold 1 vagy plat szintet hoz adc-vel,adc main ,én supp&jungler main vagyok.
Viszont olyan gameket veszít el ahol 0/17/3 társak meg ilyenek,és tele van ilyenekkel,lazán felment vna platba ezek nélkül,mert 5 db promót játszott g5-be ,2x sikerült ,majd 2x leesett afk vagy feederek miatt.
Én próbálom babysittelni,de tényleg nagyon durván minden 3-ból min. 1 de ink 2 játékban afk vagy feeder van.
Mit tennétek?
Milyen módon babysitteled?
Lanen vagy azzal,hogy duozól vele?
Ha lanen akkor azt ajánlanám,hogy akin észreveszed még meccs kezdeteiben,hogy gyengébb inkább azt a lane-t babysitteld és nem lesz fed az enemy,főleg a jungeles vagy.(ezért jó jungelesnek lenni,könnyebb carryzni,főleg ha a játék elejétől nem hagyod ,hogy feedeljenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!