LoLosok: Mi a véleményetek az új champről, Illaoiról? :D
Figyelt kérdés
először nem igazán tetszett, de aztán h néztem róla vidit, meg kipróbáltam, elég erős :D Suppnak meg junlge-be nem jön be, sztem topon jó. Mia ti véleményetek? :32015. dec. 19. 15:37
1/1 anonim válasza:
Jó az AD ratio a legtöbb spelljén, de a csápok elég lassúak és könnyen kikerülhetőek. Tankos meg minden, de a slowon kívül asszem nincsen CC-je, pedig azért jól jönne. Meg ha nem totál hülye az enemy, akkor el tudja kerülni, hogy vessel legyen belőle. Low eloban működhet, szerintem LCS-ben nem igazán fogják használni. OP-nak nem mondanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!