Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha eredeti Skyrimhoz letöltené...

Ha eredeti Skyrimhoz letölteném a dragonborn meg a dawnguard dlc-t, akkor az úgy működne?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, megfogom venni a dlc-ket is, amint lesz rá pénzem, de előtte még vannak nexus modok, amik ezek a dlc-k nélkül nem indulnak el

2016. júl. 7. 17:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Steames játékhoz nem fogsz tudni kalóz DLC-t rakni.
2016. júl. 7. 17:58
 2/13 A kérdező kommentje:
hát akkor ezzel még várni kell.... egyébként nem értem hogy egy olyan mod, ami a grafikát javítja, ahhoz miért kell a másik 2 dlc
2016. júl. 7. 18:00
 3/13 anonim ***** válasza:
#2: Mert vannak olyan modellek, textúrák, stb, amik csak a DLC-kben szerepelnek.
2016. júl. 7. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem h egy olyan remek játékot mint a skyrimet h lehet dlc-k nélkül megvenni?! :P sokkal jobban jöttél volna ki ha a legendary edition-t veszed meg :) de már mindegy a lényeg h az alap játékod eredeti!!! :)
2016. júl. 7. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
#4: Nekem már az alapváltozat is sok volt, kb. 30 óra alatt beleuntam. Pedig a Morrowindet, Obliviont orrvérzésig nyomtam és moddoltam, a Skyrim már nem tudott lekötni.
2016. júl. 7. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:
hát ez a te gondod 5ös :D én meg a morrowindet untam meg az első 2 órában. de lehet csak azért mert nekem nem az volt az első TES játékom hanem az oblivion.. a régi gépen rongyosra játszottam igaz szaggatott mert nem volt elég jó hozzá a gép de imádtam :D
2016. júl. 7. 23:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Asszem nem fogom megvenni a dlc-ket, mármint ha igaz, hogy a remastered-hez ingyen megkapom az összeset, ha megvan az alapjáték.
2016. júl. 8. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Rosszul értelmezted :D akkor kapod meg ingyen a "remastered"et ha megvannak a dlc-k is. Magyarul ha megvannak a dlck is akkor megkapod majd ingyér a remastered edisönt.
2016. júl. 8. 23:59
 9/13 A kérdező kommentje:
"A Bethesda E3-as prezentációján pár mondat erejéig megemlítésre került a The Elder Scrolls V: Skyrim Remaster, mely ugye a klasszikus RPG felújított változata lesz és az összes megjelent DLC-t is adják hozzá. Ma pedig kiderült, hogy a PC-s tábor azon tagjai, akik anno megvásárolták (vagy most gyorsan megveszik) a Skyrim korábbi változatát, a premier után ingyen szedhetik le a feljavított epizódot. Ez már csak azért is megéri, mert így megkapjuk tényleg az összes DLC-t is (a Steamen például most 15 fontért leszedhető)."
2016. júl. 9. 12:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan szedted ezt a cikket de ez badarság.

"If you own #Skyrim and all its add-ons or own Legendary Edition on Steam, you'll get a free upgrade to Skyrim Special Edition on Oct 28 "

Ez a Bethesda twitteréről van.

Magyarul: Ha megvan a Skyrim az összes kiegészítőjével együtt, vagy a Legendary Edition, akkor ingyen kapod a Special Edition (ami ugye a felújított verzió hivatalos neve)

2016. júl. 9. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!