Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dead Space 2 steam vírus hiba?

I3ence99 kérdése:

Dead Space 2 steam vírus hiba?

Figyelt kérdés

Hello. Tegnap megvettem a Dead Space 2-őt Steamen. Le akartam tölteni, de a vírusirtó jelezte, hogy az exe. fájlal baj van. Többször is megpróbáltam de ugyan így felugrik a vírusirtó ablak és nem engedi letölteni..

A Steam ezt írja: Hiba történt a(z) Dead Space 2 frissítése közben. (lemezírási hiba) Mit tegyek, hogy elinduljon? A vírusirtóm Avira..

2016. jún. 26. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy Steames játék nem vírusos, max a gépeden válaht azzá. Ha a vírusírtó nem engedi a Steamről telepíteni, akkor kapcsold ki arra az időre, vagy a fájlt tedd a kivételek közé.
2016. jún. 26. 12:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de az a baj, hogy nem értek az Avirához és nem tudom, hogy hogy kell a kivételek közé rakni. :(
2016. jún. 26. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Töröld az Avira-t, rakd fel helyette az Avast-ot, azzal nincs ilyen gond.
2016. jún. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!